Roti Bom Presint 16

9:01 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls...

Petang lepas kerja,  singgah food court Presint 16. Jarang lepak dan makan di sini sebenarnya tapi seharian bekerja hanya jamah bihun goreng untuk sarapan. Sebab xmakan lunch makan mula lah rasa lapar dan teringin makan roti bom.

OT sejam lebih jap, pastu terus bergegas ke sana dan makan. Terasa sangat heaven dapat makan apa yang diingini.

Okay, terpaksa admit yang Ty dah melantak 2 setengah keping. Yummy....rugi tak cuba ooo..



Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

  1. Replies
    1. Dia ala2 ke roti canai tapi dia ade rasa manis2 cmtu

      Delete
  2. hi yanty..keje putrajaya ker?
    makneng follow kamu..
    jom follow makneng pula.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi MakNeng , thank for following.

      Ye kerja putrajaya

      Delete
  3. Roti bom kat P16 tuh mmg sedapp..
    makan 1 mmg tak ckop punye..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sedap teramat. tak tau nak cakap macam mana...

      Delete
  4. adeii dapppnyeee.. tape blk nnt nk gie beli la..
    leh wat bebuka nnt =) YUMMY!!~

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen