Geng WhatsApp Putrajaya Bertemu

10:34 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls,

Eh...awekz cun mana semua tu?

Ini lah wajah-wajah blogger Putrajaya. Perjumpaan yang ringkas dan sederhana sahaja. Bertempatkan di RASA Food Court,Alamanda.

Perjumpaan ini dituruti dengan pengasas Geng WhatsApp Putrajaya ; Ben Ashaari bersama 5 bunga.


Otai kita lapar gila dan dan x amik port lagi apa yang berlaku di sekelilingnya

TETAPI.....

Sempat je USHA- mengUSHA aweksz.
Jeng3!

By the way ,
Thank you buat Kak Fiza, Kak Sue, Miza & Qaseh yang sudi berjumpa dan berkenalan serta buat bro Ben yang telah menyatukan hati - hati yang banyak ini menjadi satu. Boleh ke macam tu? LOL InsyAllah next meeting up kita berjumpa lagi. Bowling? Tunggu berQUEue untuk Que Achmad dapat join sama dengan kita plak. Let's make some havoc! Wheeeeee...



Do keep in touch always ye.

Μuah..

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

  1. Replies
    1. Aloooo kenapa kata macam tu iffah?

      Delete
  2. Replies
    1. Jemu dah jumpa ben hahaha....

      Delete
    2. haahaa..ty nih..marah atuk nanti..heeee

      Delete
    3. Hehe....opsss harap atuk xbaca sampai comment ni...

      Delete
  3. Atuk dah baca lama dah komen ni, hehhehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asal atuk ni lambat sangat ... asyik terlepas train grrr...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen