Dinner w Family | Seri Penang

7:29 PM Yanty Lee 2 Comments

Salam u olls..

Pernah makan di Seri Penang x? What's your comment?

Me, mummy & my sis pergi KLIA to drop my mummy's friend yang nak balik ke Penang after had meeting kat Putrajaya.

Then, on the way back.. Saja2 masuk area Cyberjaya dan cari mana-mana kedai makan untuk berhenti dan makan malam di situ. And we deciced to have a try Seri Penang.

Orang Penang mai nak try ni..







Recommended? No so lah. Sebab xpure Penang pun nama je kot. Tapi bagi yang gemar leh je lah makan dan mungkin patut try real Penang cook so boleh compare.

Apa-apa pun.. Belum cuba belum tau.

Happy weekdays, everyone

posted from Bloggeroid

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen