Geng Whatsapp Putrajaya; Biar Tak Lawa

6:18 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls,

Pernah dengar kata-kata ini tak... "Biar muka tak cantik, tapi hati baik"


Okay, mereka adalah rakan dari alam maya dengan gambar yang dicollagekan. Oppss..gambar -beruk mak yeh- buruk Gang Whatsapp Putrajaya yang sangat sporting tapi hampir sehari lebih juga untuk tunggu Kak Fiza & Mieza hantar gambar dia orang.

Semuanya bermula dari abang Ben kalau tak xde susah main game sporting ni..huh. Entah pa pula lepas ni. Kita tunggu dan lihat.

Nak kenal dia orang tengok di sidebbar. Walaupun muka dia orang buruk tapi dia orang sangat friendly.

U guys rawkss...

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. nk join boley??? tp sy bangi la.. hukhuk

    ReplyDelete
  2. ahahak...mohon diampun diatas kelewatan masuk whasap...;p

    ReplyDelete
  3. errr.. ahakkss .. mohon ampun maaf jgk sebb terpaksa menunggu kami yg comel nih .. hhahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hurm...paling payah! Grrr maaf diterima

      Delete
  4. hahaks .. beruk makyeh tu kakaka ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihohohuhuhaha... Tapi xseburuk tu la..

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen