Baju Kami Blogger Utagha

8:42 AM Yanty Lee 12 Comments


Salam u olls,

Beberapa bulan yang lalu Syakira Yaakub telah pun menghantar baju yang ditempah ini.Tapi masih elok dalam bungkusan ternyata sibuk sebab tak pakai pun lagi dan buat entry sejurus terimanya. Terima kasih ye,Kiera.




Harga T-Shirt RM26/- untuk short sleeves dan RM30/- untuk long sleeves.

Untuk penambahan url link blog dicajkan RM2/-. Dan juga postage seperti biasa RM6/-.

Tempahan rasanya dah tutup tapi kalau ada yang berminat tanya tauke kelab yang uruskan hal ni,  si Kiera. Kot ada lagi.

Nota Kaki : Bila kah agaknya akan ku memakainya?

Published with Blogger-droid v2.0.4

12 comments:

  1. belum ada cahaya nak bukak tempahan lagi.. hihihi.. thanks Yanty bagi kepercayaan kt saya :)

    ReplyDelete
  2. Tudia nak buka tempahan pun kena ade cahaya ke? Haha...
    Sesama Kiera.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Comey kan...tpi xtau bila yang nk pkai...

      Delete
  4. Replies
    1. Kan..tgk la sape design...kiera k..

      Delete
  5. Replies
    1. Haha...xbest la Yanty je orang utagha , yang lain pantai timur.. segan la..

      Delete
  6. Geng blogger utagha?dah lme ask to join xapprove2 lagi :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. La ye ke? Nanti Yanty tanye dierorg erk..

      Delete
  7. Replies
    1. hihi...nk jugak dye.. tny geng terenganu nye ar...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen