Fridge Magnet & Button Badge Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, May 7, 2015

Mencari kat mana nak buat tempah pencetakan untuk cenderahati , baju dan macam - macam lagi ? Selepas bersukan dan bersantai di KBBA Blogger's Day Out , setiap ahli blogger di beri saguhati . Saguhati yang di taja oleh  Stamp N Print Dot Com.


Haaaa ... Itu yang setiap sorang dari kami geng blogger #kelabbloggerbenashaari  dapat pada hari kejadian. Terima kasih Stamp N Print Dot Com di atas penajaan ni.

_____________________________________________________________________________________________________________________


Stamp N Print Dot Com ;
  • menyediakan perkhidmatan mencetak gambar, teks dan logo secara kreatif ke atas permukaan kaca , seramik , getah , aluminium , kertas stiker , pvc , fabric dan “art paper” . 
  • produk - produk yang berupa produk cenderamata cetakan ke atas mug , minimug , tetris glass , frosted glass , button badge , rantai kunci , puzzle , bantal , mini tee, penanda buku PVC , bekas pensil seramik .
  • membuat percetakan untuk barangan promosi atau syarikat seperti rubber flash stamp , kad perniagaan , banner , bunting , flyers , plak dan pennant .
  • sesuai untuk dijadikan cenderamata untuk majlis perkahwinan , majlis harijadi , cenderamata hari ibu , hari guru , hari kecemerlangan pelajar , sukan sekolah dan sebagainya . Juga sebagai tanda pengenalan ahli persatuan , pertubuhan NGO , parti politik , kempen , imej identiti perniagaan anda dan koleksi peribadi .
  • beroperasi di Lot 1-07, Plaza Sungai Besar 45300 Sungai Besar , Selangor bermula dari tarikh 1 April 2009.
  • blog : http://stampnprint.blogspot.com/ [klik]
Jadi lepas ni , mungkin u olls boleh cuba dapatkan khidmat dengan Stamp N Print Dot Com bagi sebarang tempahan. Boleh menghubungi Encik Kamal di talian 019-6938369 / 019-6938396 atau emelkan ke alamat [email protected] untuk sebarang tempahan atau maklumat yang lebih lanjut.

1 comment

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.