Search Keywords | Pencarian Terlampau - Awek Basah Dan Mengeliurkan

11:36 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Beberapa hari ni Ty sibuk dengan hal duniawi sikit , maka memang blog pun update tak terupdate sangat. Tapi hari ni tergerak hati juga jari jemari Ty untuk skodeng blog sendiri yang di mana apa penggunjung blog Ty cari sampai mereka singgah di blog Ty. Dalam hati , terdetik cuma mesti port - port makan sebab Ty gemar post  pasal tempat makan dan makanan. Review more foods yang banyak kan. Tapi terkejutnya dan tak terkelip bijik mata Ty yang boolat bila ada search keywords yang terlampau daring.



 awel cantik mandi sungai baju basah

Fuh! Pergh , apa di minda dah fikiran si pencari bagi keywords ini - "awek cantik mandi sungai baju basah" di Blogger.com dan di Nuffnang pulak - "gambar gambar bogel mengeliurkan". 

Apa la gamaknya ye si pencari ini nak cari sebenarnya sampaikan tersasar dan terdampar di blog picisan Ty. Nak tengok awek mana u olls  , brader , bhai , macha ? Sabar je la Ty dengan search keywords ni.
Dulu ada dah tersesat - Badan Bogel Bentuk Biola? di pertengahan tahun , Jun. Sekarang lagi dahsyat pengguna IT di abad ni.

Bila petang tadi Ty share di FB , ramai blogger yang lain pun turut sama ada saja perkataan yang lagi dahsyat dan lucah rupanya. Khaw - khaw pula tu view untuk keywords yang di cari. Giler Kentang la !


Antara blogger yang turut sama kongsi apa yang dijumpai pada blog mereka.
&
Kak Suria Lekat Lekit (http://lekatlekitgurl.blogspot.com/)

Bak kata Kak Suria , blog pun nak kena samak ! U olls , Ty sangat speechless dan kelakar pun ada tapi tu la semakin canggih teknologi dan penggunaan dengan pelbagai gadjet dan applikasi yang boleh juga mudah digunakan lagi diperolehi. , semakin banyak kesalahan penggunaan terhadap kecanggihan IT yang sedia ada. Kalau pencarian itu untuk pembelajaran yang sihat demi jangka masa yang panjang Ty faham la kot , tapi sampai nak tengok apa yang blogger melucah? Masya Allah. Bukan buat baik tapi kelakar kot cara pencarian ni. Hina sangat ke menjadi seorang penulis bergelar blogger? 

Lepas ni  , ntah apa pula pencarian keywords la agaknya. Melucah baru traffik blog pun gempak mendadak ke? Hurm. Macam - macam hado yo.

Baik mengaku cepat sapa yang nak cari dua perkara di atas tu , jumpa ke kat blog Ty? 

Pesanan khidmat ringkas dari blog yanty.my ; Gunalah kecanggihan IT yang disediakan dengan lebih manfaat.

6 comments:

  1. perghhh ! perghhh ! . heeeeee . ika dah penah kena dulu . sekarang dah takde . yeayyy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pelik la Ika oiii , kelakar pun ada rasanya.

      Delete
  2. Aku tak penah tau search benda2 lucah ni... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan nak bohong , abang Azmi yang rajin search n ushar kan. Jangan nak cover lagi!

      Delete
  3. Hi tuan tanah :-)

    Saya yang menulis pasal anak-anak pun sampai keyword lucah jugak..memang kena basuh bersih berkilat jugak orang malaysia ni

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen