Paul Walker Dalam Kenangan

7:30 PM Yanty Lee 2 Comments

Salam u olls ,

Huh!



Sangat mengejutkan berita yang tanpa diduga ni. Pelakon kegilaan wanita yang membintangi filem Fast & Furious ; Paul Walker telah pun pergi buat selamanya setelah terlibat dengan satu kemalangan (kereta) di Valencia pada hari Sabtu.

Berita ini sangat mengejutkan , Ty dapat tahu waktu pagi tadi dan ketika sedang beraksi dalam acara treasure hunt di MaTiC Fest 2013 di MaTiC , Ampang.

Khabarnya , pembikinan filem seterusnya sedang dijalankan. Dan setelah pemergiannya , macam manakah short - short yang seterusnya tanpa salah seorang pelakon hebat ini.

Ty percaya , rakyat Malaysia pasti tidak ketinggalan dengan filem Fast & Furious kan, mesti juga ada rasa tak best bila dengar dan dapat tahu perkara ni.

Walaubagaimanapun , yang hidup tetap akan pergi. Harapan agar filem Fast & Furious yang seterusnya menjadi kenangan terakhir Paul Walker berlakon dan beraksi untuk peminat-peminatnya di seluruh dunia.


posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. mesti filem terakhir dia nnt akan ada babak dia accident utk mematikan watak..
    herm..
    Cabaran utk pengarah dan penulis skrip

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu , same2 kaki wayang yang gemar dengan filem ni nantikan filem seterusnya ditayangkan di panggung nanti.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen