Badan Bogel Bentuk Biola?

10:48 AM Yanty Lee 16 Comments

Salam u olls , 
Juga Salam Jumaat.

Pagi yang indah di hari penghulu segala hari ni , 
Ty amat terkejut bila tengah mengodek-godek  dan terjumpa di 
Stats  ›  Traffic sources  › Search Keyword .
Out of 10 search of keyword , 9 of it is relevant 
TAPI
1 je search keyword yang agak mengejutkan Ty.
" Badan Bogel Bentuk Biola "


Prrfftttt.

U olls, kenapa la sangat *teet* tak tahu la apa nak dikata.

Speechless sesangat.
Lucu pun ada.

Bila Ty cuba cari di enjin Google , rupanya ini hasilnya.
Huh , mengeluh sekejap. 
APTB! 
Cuma kenapa la ada juga orang yang boleh mencari pencarian sedemikian ,
bentuk badan dia seperti biola selepas tanpa sebarang seutas benang ke?
Atau hanya rupa bentuk badan tanpa seutas benang sahaja yang di cari?

Ntah apa lagi la yang akan tersasar lagi di Search Keyword akan datang.

Beringat-ingatlah ye u olls , dengan penggunaan internet dan kepada semua pemilik blog / media , 
apa yang kita tulis dan sampaikan serta buat di internet , ada yang memerhati dan jangan keterlaluan sangat.

Do the right thing , at the right time and place.

^-^

16 comments:

  1. Assalamualaikum TY, aikk peliknya? camne boleh termasuk keyword tu kat blog Ty?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumusalam Sheila , pelik sesangat tapi orang yang mencari ini mental la , haha.

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha , suka erk dye. jangan nak porno sangat di blog Ty.

      Delete
  3. hahahaha.. terbahak-bahan anis gelak baca ni.. alahai.. mmg APTB!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Anis , Ty lagi la terbeliak tengok , apa la orang kat luar sana ni , ish2.. Hehe

      Delete
  4. Ehehe... Gelak je akak baca. Eh xmo la cam biola, bumper besar. Adoiii dorang ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaks , gelak kak jangan tak. Kan , tengah bayangkan juga sambil up kan entri ni tadi pagi. Kan , tak senonoh la tahap pemikiran dedorang. haha

      Delete
  5. boleh check kat nuffnang, memang macam2 keyword pelik2 yang keluar ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pasal , dah berkurun tak check , kali ni dipanggil je untuk check dan sangat terkezut Fyna. sangat kelakar.

      Delete
  6. hahahaaa! "badan bogel bentuk biola"~ klakar! xDD
    baiklah, akan saya ingat pesan akak tu~
    btw, thanks kak. baru saya tau caner nak cek keywords2 tu~ heheee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Very kelakar. =D
      Ingat ye pesan tu. hehe.
      Alolo, sharing is caring eh boleh cenggitu.

      Delete
  7. aha gabungan dri keyword2 bloglist.. untungkan. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu pasal , gabungan yang perghhh , untung sangat. entry ni pon dah cecah second top reading pulaks.

      Delete
  8. hahaha..pon boleg..mujur xsearch badan bogel bentuk drum..ekeke :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleg pun OK , Dr.Fuh. Ahaks. Badan tong drum lagu sapa weyh ha??

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen