Video on Instagram

4:27 PM Yanty Lee 10 Comments

Salam u olls , 

Majoriti semua dah tahu kot , Ty baru tahu this morning , pity me.
Tahu apa?

Sila lah UPDATE korang nye I.G.
Sebab nya Instagram dah boleh buat VIDEO la u olls.



Ini Screen Shot dari HTC Ty.

Sangat cool bila Ty reseach about this lates update tru Instagram Blog dan Ty share kan video di bawah untuk korang check it out how cool is it.


Untuk tahu lebih lanjut dan cara penggunaan videa di Instagram , 
Leh singgah sini dan try on your on gadget.
How to Create an Instagram Video in 7 Simple Steps -

K , pas ni pakat pulun la memasing up video dari pictures.

P/S: Bila snap gambar makanan , dikatakan sakit mental. Amik video , sakit apa pula la ye?

10 comments:

  1. Assalamualaikum Ty, ahhaha sheila dah buat. tapi takleh nak post video tu. boleh rakam je. nape ntah. penat sheila rakam video smpai 3 kali. hihii :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam,Sheila. Xdapat nk nolong. Ty try okay ja.

      Delete
  2. instagram fae dah lamaaaa x ber-update hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Knp xber-update nye Fae???

      Delete
  3. Replies
    1. Agakla. Sebab org tertentu shj yg leh tgok dr keek yg xde privacy.

      Delete
  4. tapi dia 15 saat je kan?? still dengan keek lagi.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. O ye ke. Tak perasan. Tpi Keek xde setting mcm Inatagram lgipun Keek still public viewers can see. Xde privacy.

      Delete
  5. Replies
    1. Aik, HTC apa pula xboleh, Ty nye HTC ni okey je. Hurm no comment la my dear.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen