Que Achmad & Nur Asmawani , Selamat.Pengantin.Baru!

11:42 PM Yanty Lee 8 Comments


Salam u olls , 


pinjam pic erk , abe.

First of all , nak jugak wish ke Abe Que sekali lagi - TAHNIAH ! 
Terima kasih juga sebab menjemput Ty untuk hadir ke majlis raja sehari Abe di Kelantan.

barisan jemputan dari gerup wasak Putrajaya.
Dari Kiri (Bawah) : Najeeb , Abang Eddy , MK Syahir , Mawardi

Syukur alhamdulillah , Ty dan geng Whatsapp yang lain selamat sampai ke majlis sebelah perempuan. 
Frust nya xdapat jumpa "sepupu" tu , jeng jeng jeng .. SIAPAKAH?

Ty dan gang di atas patutnya bersama dengan beberapa geng yang lain juga , tapi atas sebab - sebab tertentu yang tidak dapat dielakkan maka hanya kami ber 8 sahaja lah yang menjelajah ke negeri - negeri Pantai Timur. 

Kak Sue merangkap sebagai ketua rombongan. Thank you sis , great job!

Kak Fiza , Abang Ben , Cikali , Sis Lin , PakCik Mat Gebu
In Sha Allah , we will meet up in the next event yeah.

Owh , perjalanan kami tidak hanya semata - mata untuk menghadiri masjlis Abe Que sahaja , sebenarnya kami telah pun menjelajah dan menjejakkan kaki masing - masing ke negeri - negeri di Pantai Timur , dari Kuala Lipis , Pahang ke Kelantan dan ke Terengganu.

Next entry Ty UP kan pasal penerokaan bersama gang ngok ngeks ni yeah u olls.

Abe!
T.A.H.N.I.A.H

8 comments:

  1. rombongan kak kiah yang berjaya hahahahah.... Tahniah abe... tq juga pada semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kita semua selamat pergi dan balik. TQ too Adi.

      Delete
  2. Tahniah buat Que dan pasangannya ..selamat menyusuri kehidupan berumahtangga!

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada que n pasangan....

    rugi la ye Ty xdapat jumpa 'sepupu' tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahaa..rugi sangat tapi syg nya 'sepupu' tu dah kahwin. Sedih2.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen