Fast & Furious 6 w ♡

12:01 PM Yanty Lee 14 Comments

Salam u olls!

Yaw , back on track after being away .

Sibuk. Sibuk. Sibuk.

Masa untuk diri sendiri pun tak dak , belog? Bukan tak nak update terus dari smartphone tapi kekangan masa. Mood masih lagi bercuti dan berbekwah (kenduri kahwin). Trip "Pantai Timur , Aku Datang" dah berlalu hampir seminggu cuma entry tak terUP lagi. In Sha Allah sooner or later . 
Ahaks...

Al kisah semalam , 

Di kalangan geng yang sama ke Pantai Timur juga  , berkumpul dan tonton wayang bersama - sama walaupun bukan hari cuti , masing - masing memang sporting. Enj0y  kata mereka. Penat meronda di negeri orang pun tak abes lagi. Mood kerja pun agak menyimpang ke laut sikit. Kononnya nak relax dan chilling with the gangster gitu.

 Kami baru berkesempatan tuk tengok cerita Fast & Furious 6 bersama memandangkan kami bercuti sakan tak hingat dunia.



 O' Sung Kang!
HEHEHEHE

Memang gempaq abih la baq ang! Tak terkata apa , walaupun ada sesetengah scene agak tak masuk akal, kononnya secara nasib sahaja kan. Abaikan , janji jalan cerita memang boombastic daripada tak logik dari A to Z macam cerita (sambunglah sendiri).

Sedey! Han dah single , Gisele dah mati . Takpe Ty ade . Eh, boleh gitu..aci dak?

Yang pasti , tak sabar dah rasa nak tunggu dan tengok Fast & Furious 7  dah ni. What happen to Han? 

Buat semua ahli gangster Ty , what a night we had yesterday walaupun jumpa sekejap , mesti semua bawa kereta dan balik ke rumah dengan mood ala - ala Need For Speed gitu. Ty je bawa paling sopan among them.

Dear , 

Kak Sue Izza , Abang Eddy , MK Syahir , Najeeb Edward

Thank you for the time , thank you for everything .
Appreciate it in every single thing.
Loving you guys just like my siblings.
Nothing else I could say by words,
It's hard to express.
Hoping we never be apart.

14 comments:

  1. assalamualaikum Ty, bestkan? sheila pun dah tengokkk. tak sabar nak tengok sambungannya lagi, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumusalam Sheila , best sgt-sgt!!! Memang X sabar nak tunggu juga.

      Delete
  2. tq sayang for your treat....sopan ka hang bawa keta,abg kata ganaih minah ni...haahhahaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome sis. Sekali sekala. Maybe for once n last who knows kan. Ya Allah kenapa pula , elok je Ty drive, apa bukti ganaih?

      Delete
  3. Sopan la sgt .. takut guwa kat belakang .. istighfar byk2 .. jeep siap pakai tali pinggabg bhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik pe la nak takut nya cuba cer sikit... Jeeb mmg penumpang yang berhemah.

      Delete
  4. honk2

    vroooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm~

    hahah. nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. xmain la honk2 Shawn ..

      Nice kan ! Next meet up in sha allah.

      Delete
  5. jelesh!!!
    tak sempat2 lagi nak nengok citer ni :-(

    hah? han single ek? weeeeeeeeeee ace can la nk ngorat dia..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom tgok again dgn syarat sis belanja. Aippp jgn rampas!

      Delete
  6. ngok ngek!
    baru nk paw ty..adoi laaa
    hahaha tkde cop nama so leh je nk rampas..lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat ? Nak Paw.. terlambat sudah kamoo , Ty open table untuk dak2 yang tengok malam tu je dgn Ty , hari lain org kena belanja. ;-p

      Amboi , yang ada cop nama ke mohor pun kalau dah nama nya perampas ada org kisah..mohon jangan jadi sekeji itu ye akak ku.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen