Review Filem : Iron Man #3

11:55 AM Yanty Lee 14 Comments

Salam u olls ,

Okay , lama menghilang - sibuk dengan urusan kerja , dari ke Kuala Kangsar ke Pulau Pinang dan ke Pulau Pinang lagi untuk menjalankan tanggungjawab sebagai seorang rakyat Malaysia dan hadir pada hari pengundian pada Ahad lepas. Well , please u olls stop with the GE#13 issues. *bohsan*

Walaupun last two weeks on May , Ty sedang bertugas di negeri sendiri dengan rakan² sekerja yang lain, Ty sempat la bawa mereka jalan - jalan di Penang. In Sha Allah , ada kerajinan yang bakal dipupuk Ty akan update. Kekangan masa atau penat bekerja , tidak menghalang kami untuk layan mid night movie bersama.


Ha memang pulun u olls , Khamis secara officially filem Iron Man #3 ditayangkan di pawangam, keesokkannya kami dah rancang awal dan harus layan juga. Nampak x , gelojoh? Tak menyempat balik Putrajaya je semua , kan? Tapi hampir tak layan filem kebaboom ni di Penang , atlast  menjadi jugak.

Makan malam terakhir dengan team ni di Kapitan , di situ baru diputuskan betul² jadi tengok wayang walaupun tak duduk sebaris.

Review : Tak BEST! Sebab macam dah xakan ada Iron Man #4. Ahaks. Filem yang sangat terbaik dan memang gempaq abis la u olls , walaupun hero tak semestinya sentiasa p-e-r-f-e-c-t tapi watak Tony Shark, very the s-u-p-e-r-b ! Dan juga , watak fake si MANDARIN . Satu panggung memang gelak ketawa , bermakna filem ni tak membohsankan. 

O' yeah! A big thank u to our boss for the dinner & movie treat!! 

U olls , bukti filem ni best giler sesangat ;

          

Ini al kisahnya Ty balik Putrajaya , lepak dengan my auntie dan layan lagi filem citer Iron Man #3 di Wangsa Walk pada Hari Buruh lepas. * eh , Happy Belated Labour Day , Malaysian n u olls * 

Pada sesiapa yang tak tengok lagi , sangat lah rugi. Tapi kalau nak pergi tengok , roger Ty dan belanja Ty sekali erk , eh buleh ke camtu?

Njoy u olls !

14 comments:

  1. Assalamualaikum. best ke? sheila belum p tengok lagi... macam nak hubby p tengok je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam , Sheila. Best sesangat!

      Delete
  2. Replies
    1. Akak , jom! Hehe tapi treat me LOL

      Delete
  3. wow...dua kali tu tengok citer yang sama!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru 2X je Dkna , kalau de yang ngajak Ty rasanyer menjadi je ni.

      Delete
  4. iron man 3 was great! i give the rating 11 out of 10 hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Kan. Best kan kan kan. Rugi la kan sape xtengok lagi.

      Delete
  6. tapi ramai yang cakap tak best kenapa ye??felik betul ni..

    apa khabar yan ty. lama tak singgah sini kan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro Boni !! Ha kenapa ada yang berkata sedemikian?

      Ty sihat , a'a Ty pun lama tak menulis dan menjejak di mana2 blog rerakan blogger. Kekangan masa. =(

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen