HTC One

11:15 PM Yanty Lee 24 Comments

Salam u olls,

Dah tido ke? Huhu esok dah mula kerja, what a day to go through right. Namun kerja tetap diKERJAkan , ahaks. Rezeki datang dari Allah.

Seharian di Lowyat bersama mummy , kakak , kak Sue dan abang Eddy. Semuanya gara-gara separuh nyawa Ty dalam keadaan tidak sedarkan diri ; koma gitu.

Siapa dia? Tidak is apakah dia?

Sebelum tu, Thank You so much to my mummy for the new baby. Akhirnya, got my new baby namun tak boleh HOORAY sangat dan melompat macam katanya si Kak Sue. Sebabnya ke'serabut'an mengenangkan si separuh nyawa Ty sikit pun tak boleh diredakan.




My new baby ; HTC One

Akhir sekali , si separuh nyawa Ty mendapat treatmentnya namun katanya 'nadi jantung' yang kurang elok. Ty tak kisah apa pun kos untuk merawatnya janji Ty nak ia sembuh seperti sediakala. Mohon semua kengkorang tercayang turut doakan separuh nyawa Ty cepat sembuh ye, tQ!

Kepala , mata , badan dah terlalu letih , masa untuk mengecas semula tenaga untuk hari esok. Begitu juga dengan si separuh nyawa Ty dan new baby born Ty yang memerlukan hampir ke 8 jam rehat untuk aktif bersama dengan Ty keesokan hari.

Mudah-mudahan esok semua nya baik-baik semuanya, itu saja la yang dihendak Ty. Amin.

Tq Allah SWT. Tq Mummy. Tq Kak Sue & Abg Eddy.
posted from Bloggeroid

24 comments:

  1. Ya Allah, fon yg jadi idaman saya, bilalah nak dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat Rozuan, dapatkan nanti kita gang. Hehe.

      Delete
  2. phhewiiittt!!
    shanteknye new baby dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama nya menghilang kamoo... Harusla shantek sis, duit pun shantek.. Heeee

      Delete
  3. ekekekek..tsilent jap dari blog..ni baru rajen nk ngemas sawang2 kat dlm blog..
    sambil2 melawat kawasan owg len..hak hak hak

    cop!! lagik shantek bile ade orang yg sponsor..weewittttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sunyi sepi je dari dunia blog mu sis , kenapa kah? bajet busy sgt . Update sis!!! Tq la sudi melawat kawasan ye ADUN ... LOL

      Yang sponsor CC tu bukan bagi sponsor terus , aka duit sendiri ni , hokayh.

      Delete
  4. Wahhhh !!! Senyum dlm tido la ty pasni ngadap hp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh xde la kak, Ty risaukan hp Note smp tido pun xckup.

      Delete
  5. wah patutla bau kedai dtang sini huhu... apapon. kuat kan semangat ye.. insyaallah Semua baik2 aja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe jangan nak bau kedai sangat la Adi. Ye tengah kuat kan semangat, dan mengharap begitu juga.

      Delete
  6. wahhh, dpt fon baru ! fon best pulak tu ! nice one, hehe :D

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Best! tapi xhabis godek , blur lagi ni

      Delete
  8. Beria tgu htc one. Lama sgt.. terpaksa beli htc butterfly.. awal bulan 5 hari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai sygnya. faham... penantian itu satu penyeksaan tapi kena la kuat menanti...

      Delete
  9. wahhh.. bestnya dapat mainan baru.. Bro jeles nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat yang baru pun sakit macam2 lak yang lama bro , jgn nk jeles , angkat je. pikir lm2 buat pe

      Delete
  10. Fuhh.. best tengok bila orang angkat henpon baru.. rase nak juga even baru je angkat smartphone beberapa bulan lepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faham perasaan tu , banyak lagi coming soon.

      Delete
  11. Replies
    1. nama pun smartphone kena la smart gitu... hehe

      Delete
  12. Separuh nyawa pun separuh nyawalah janji dapat new born hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. separuh nyawa ty nazak terus bila Ty dapat new born.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen