Mana Nak Letak Muka

7:05 PM Yanty Lee 18 Comments

Salam u olls,

Hari ni , Ty dapat kejutan yang luar jangkaan. Memang tanjat gegurl u olls.



Apapun bukan menjaja muka sekeliling 1M hokayh u olls. Sebabnya Ty pun tak tahu menahu sehingga diberitahu petang tadi sebelum balik kerja oleh si otai Abang Ben Ashaari di group Whatsapp.



Alang-alang kakak Ty nak beli buku untuk exam KPSL kelak , Ty pun pulun cari majalah Harmoni. Selamat la cover majalah cun , dan demi abang otai kita juga.

Tapi subhanallah !

Awat la gambar yang sememeh Ty juga masuk majalah. Huhu. Tidakkkkk...

posted from Bloggeroid

18 comments:

  1. Replies
    1. Hana Hadi, glamour pa nya la, kecik ja gambar, orang x perasan la

      Delete
  2. patut gambar hang jadi cover depan oihhh. hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ty. bestnyaaaa satu geng masuk majalah. hehhehee :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Huish xde la, nak de maknanya. kalau boleh biar tak dikenali.

      Delete
  5. tahniah..muka masuk majalah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh My God , please la DKNA!!!! U are there in the photo too hokayh my dear. Maka Tahniah to u too. Haha

      Delete
  6. Amboih tuan rumah..
    masok majalah tu..phewitttt glemer la pasni..
    mintak sign!..ekekekek

    ReplyDelete
  7. hehehe..oklah tue. bila lagi nak jadi pemeskan ^_^ untung tue.

    ReplyDelete
  8. akk br beli td ty :) .. dah bacaaa.waaa..macam kenal je dalam gmbr tu :p

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Aik , apa yang ganaih nye Adi oiii?

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen