Mana Nak Letak Muka

by - June 12, 2013

Salam u olls,

Hari ni , Ty dapat kejutan yang luar jangkaan. Memang tanjat gegurl u olls.



Apapun bukan menjaja muka sekeliling 1M hokayh u olls. Sebabnya Ty pun tak tahu menahu sehingga diberitahu petang tadi sebelum balik kerja oleh si otai Abang Ben Ashaari di group Whatsapp.



Alang-alang kakak Ty nak beli buku untuk exam KPSL kelak , Ty pun pulun cari majalah Harmoni. Selamat la cover majalah cun , dan demi abang otai kita juga.

Tapi subhanallah !

Awat la gambar yang sememeh Ty juga masuk majalah. Huhu. Tidakkkkk...

posted from Bloggeroid

You May Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. Hana Hadi, glamour pa nya la, kecik ja gambar, orang x perasan la

      Delete
  2. patut gambar hang jadi cover depan oihhh. hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ty. bestnyaaaa satu geng masuk majalah. hehhehee :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Huish xde la, nak de maknanya. kalau boleh biar tak dikenali.

      Delete
  5. tahniah..muka masuk majalah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh My God , please la DKNA!!!! U are there in the photo too hokayh my dear. Maka Tahniah to u too. Haha

      Delete
  6. Amboih tuan rumah..
    masok majalah tu..phewitttt glemer la pasni..
    mintak sign!..ekekekek

    ReplyDelete
  7. hehehe..oklah tue. bila lagi nak jadi pemeskan ^_^ untung tue.

    ReplyDelete
  8. akk br beli td ty :) .. dah bacaaa.waaa..macam kenal je dalam gmbr tu :p

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen