The Lot Burger | Fish & Chips at DôME Café

5:01 PM Yanty Lee 26 Comments

Salam u olls ,

Stresssssssssssssssssssssssssssss........


Kekangan masa untuk siapkan urusan kerja sampai tak dan nak rehat juga tidoq secukup rasanya. Kerja yang diberikan apatahlagi diarahkan sangat mengejutkan dengan kejutan elektrik yang drastik. Apa pun kena buatbukannya apa pun tak boleh buat ye u olls.

Sabtu dan Ahad katanya la off , tapi Ty ada agenda jadi bila agaknya Ty boleh repeat  tidur dengan memeluk erat bantal buchuk kesayangan sambil rehatkan badan di katil empuk , cer u olls habaq mai sket. Ada je banyak nak dihadpatekan , tapi nak mencgarut merepek sambil hentak - hentak papan kekunci. Tunggu ja la noks !

Gara - gara tekanan , melahap besar tengahari tadi dekat DôME Café , Alamanda.

Tukang serve makanan tu pun tanya , dan dia boleh kata .."besar ni.." . Awat kurus kalau tak boleh makan big portion  ka? Prrrffffftttttt.

The Lot Burger

Memang besaq pon , tapi ada Ty kesah ke janji dapat lepaihkan stress dengan kawan yang pun tengah alami situasi yang sama. Tapi si kawan makan Fish  & Chips  ja , hokayh dapat tangkap tak yang apa tukang serve tu pikiaq ? He thought The Lot Burger si kawan bambam Ty yang punya kot. HaaaHaaa. Keji nye la ko fikir camtu , member gua tengah pulun nak kurus kot! Never judge people by its foods , Eh ada ka camtu , bolehkan ja la ye pelis.

Fish & Chips

Kalau u olls semua stress boleh la ajak Ty pi kedarah sama tapi tu pun kalau Ty turut merasai berapa tekanan untuk berjaya sertai u olls makan sedap - sedap. Well guys , DôME Café memang restoran yang paling Ty suka pergi makan dengan friends and family dari zaman school lagi. Sebab ; the portion food and price is worth it - and the taste of the foods are so delicious .

Okay , dah tak leh makan merepek - merepak for a month , it's diet time. =)

26 comments:

  1. Assalamualaikum Ty, sila diet dengan sukses ye! hehehe. sodapnyaa. tak pernah masuk lagi Dome Cafe ni. heeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Ok tQ bagi moral support =D.
      You should try. Ahaks.

      Delete
  2. sedapnyee the lot burger tu..terliur tgk :P

    ReplyDelete
  3. terliur di pagi hari perghhh

    ReplyDelete
  4. Tak pernah torai... nak torai la lepas ni...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Uikkk , jangan terliur ja kena pi makan bagi rasa terliur tu takda.

      Delete
  6. uih..macam sedap la plak tengok dalam gambar ni..tak pernah lagi makan dekat dome..mungkin boleh pergi cuba..gaji dah dapat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuhuu Bro! Sedap tak tipu , pergi la makan sekali sekala dalam sebulan tu apa la salahnya kan spend skit makan mahal tapi sedap - sedap dengan wife dan family. Nanti review apa bro makan ye.

      Delete
  7. wow...sedapnya... terliur tengok gambar sahaja..


    Entri Baru Update Tadi: Jualan Merdeka 50% The Body Shop

    ReplyDelete
  8. OMS!! u need to take me there! at least show me the way hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. show u the way of what ? u pun stress ke?

      Delete
  9. hoittt!!! ni yang nk bising ni..
    budak ni sajek je taw.. geget tinge tu kang
    huwaaaaaaaa akk tak raya lagi ni :( jgn arrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. bising jangan tak bising... Selamat Hari Rayaaaaaaa.... raya nk abis dah ooiiii...

      Delete
    2. nak wat camne ty.. harus la thegeh2 genapkan.
      sakit pompuan kan..haha

      Delete
    3. Ya pulun sampai tak dapat nak beraya lagi kenapa??

      Delete
  10. mengejar pahala setahun puasa dek..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. setahun la ni nak puasa , hebat!!!!

      Delete
  11. Kalau OKje boleh je habis tu Ty...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboiii , kuat makan jugak nye sis ni... tapi slim je..ni jeles ni

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen