3 Tahun Sudah Berlalu

5:10 PM Yanty Lee 40 Comments

Salam u olls , 

Happy  Monday Blues bagi yang baru mula bekerja hari ni. How's your Monday? Ty harap semua mood raya u olls sila lah di"tune"kan ke mood bekerja ya.

Berbalik kepada tajuk entri , baru Ty perasan yang dah 3 tahun Ty bersama dengan blog peribadi lagi syiok sendiri ni , cepatnya masa berlalu. Dah terlajak seminggu anniversary kiterorang , eh. Rupanya Isnin lepas bersamaan 12 Ogos 2013 , masa Ty drove back  ke Putrajaya la genap 3 tahun usia blog berhabuk Ty ni , tak ada bulu ayam nak lap habuk-habuk tu semua.


Kepada semua followers dan silent readers juga stalker , tenkiu u olls kerana sudi singgah ke blog Ty dan semua komen - komen yang pernah diberikan tak kira dari segi mengutuk atau memaki hamun juga kata -kata perangsang semangat , Ty terima seadanya dan itu salah satu pendorong untuk Ty terus menulis lagi dan lagi. Segala kata dorongan dan semangat dari rakan - rakan blog seangkatan , terima kasih untuk segala tunjuk ajar dalam dunia blog ni. Dan semoga ukhuwah yang terjalin terus kukuh hingga nafas terakhir. Amin , In Sha Allah.

Pernah terniat untuk berhenti dan tutup je blog , sebabnya - tak de sebab yang kukuh . Bila Ty kata kerana kekangan masa , kata mereka itu bukan alasan munasarawak. Acaner tu nak jadikan alasan yang munasabah , cer bagi idea sikit.

Tapi satu ikatan ukhuwah yang terjalin bertahun antara rakan blogger adalah bermula daripada blog , jadi sayang kot kalau terpisah begitu saja , ye dak? 

Readers , Thank you so much for the support !

40 comments:

  1. tahniah ty ! semoga terus kuat semangat untuk berblog haha bila nak ketemu ni ??? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oshin , apa yang nak ditahniahkan nye , biasa saja blg Ty ni.

      Ntah , bila nak ketemu kita ni?

      Delete
  2. fuh 3 taon tu dia...smoga hangpa terusan berjaya dalam bidang blogging ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg fuh sangat , macam la dia baru berblogging. Amin , In Sha Allah.

      Delete
  3. tahniah..lama tu 3 tahun..semoga lepas ni pon terus success ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ aKmaL , lama ke.. kalau kawin dah ada anak erk? Haha... Amin , TQ again.

      Delete
  4. bestnya dah 3 tahun.. hehe.. keep posting ye dear.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde best apa nya Liza , ya posting my life story ja buka general mana pun.

      Delete
  5. Replies
    1. Time Kasih , Izzat . In sha Allah.

      Delete
  6. setuju.. kita kenal ramai kawan-kawan alam maya daripada blog, jadi kalau kita stop berblog, rasa sangat rugi... jadi, teruskan ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah , akan teruskan walaupun kerap berhabuk daripada menulis dgn hebat macam bro. Hahaha.

      Delete
  7. Tq Yanty...
    follow u back.....
    keep in touch...
    time kasih....ambe ni 3 thun gk bukak blog..tp lama dh duk peram gk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty pun off n on je ni.. masa untuk diri sendiri pun tak berapa nak ada

      Delete
  8. Assalamualaikum ty, heee sama bulan anniversary lah. heheh sheila tengah counting the days untuk 3rd blog anniversary. selamat hari raya TY, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam Sheila , wah seppp sikit. Selamat Hari Raya jugak!

      Delete
  9. woowieee...dah 3 tahun dah... hepi anniversary yanty.my... semoga terus sukses yek... tanpa blog, kita takkan kenal..tul tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Dikbi... Yes betul tanpa blog kita takkan kenal. Jgn putuskan ye hubungan yang terjalin antara kita.. acewahhh

      Delete
  10. Phone seller : Sebenarnya sama je function macam original . boleh rujuk dengan saya terus untuk sebarang maklumat atau berminat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq for the info , in sha Allah in the future.

      Delete
  11. Replies
    1. Hi , Nadzim ! Tenkiu for the wishes.

      Delete
  12. hye... ty...nice blog teruskan menulis... suke bce nice entry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nur Kamilaini ,
      In sha Allah , but sometimes kekangan masa , tak terhadpate.
      TQ again kerana suke mbaca entry yang ntah hape2 ni. Heee

      Delete
  13. kalau di kelantan tak de monday blues,, ada sunday blues je,, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa betoi2 , so next time Ty buat entry Sunday blues pula Muja.. hahaha sengal!!

      Delete
  14. Happy anniversary ty and blog ty :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for the wishes Kak Fiza ;-p

      Delete
  15. Replies
    1. Tq for the wishes Ika.. In sha Allah , u too keep blogging yeah.

      Delete
  16. tua dah blog...hehehehe

    saya dah update..jom semak :D

    ReplyDelete
  17. never stop okay. jadikan semua tu cabaran je. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay Mya ! TQ so much for the support. Too bad bnyk kena update ni.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen