Kad Raya Pertama daripada Mawardi Yunus

3:53 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls ,

Banyak tak dapat kad raya tahun ni?

Kad Raya - Hasil kreatif daripada sekeping kertas yang keras dengan pelbagai bentuk , corak dan warna. Dikirimkan kepada sesiapa sahaja sebagai tanda ingatan di samping mengucapkan ucapan raya. Ia boleh disimpan sebagai kenangan. 

Tapi gara - gara telan dek zaman yang semakin maju lagi tinggi teknologinya , apatah lagi dengan gadjet yang ada dari saiz kecik tek sampai besar gedabak telah memudahkan perutusan sesama manusia. Sayangnya , kad raya dah semakin dilupakan dan permintaan pun merundum jatuh dan bakal terjun dalam gaung la kot nanti. Over pula imaginasi Ty  , Opss.

Apa - apa pun , Terima Kasih pada adik Adi @ Mawardi Yunus si penulis blog http://www.mawardiyunus.com/ yang seumpama blogger sepenuh masa tapi hakikat nya tidak. Rajin sungguh kejar trafik , semoga sukses dalam dunis blog ye dik.



Cantik dan kreatif kan kad raya yang dihasilkan sendiri oleh MY. Nanti tahun depan jom pakat semua tempah la dengan ko ye Adi , hehe. Takkan nak beli kad raya pejabat , then bagi u olls , ada nama dan lambang Jabatan kan. Sangat tak sesuai , uolls. Kalau nak design dan buat sendiri , raya tahun ke berapa la gamak nya akan siap. Bukan malas tapi penyegan. Beza maksud nya hokayh. Tapi apa maksud nya , anyone?

Buat Adi , dan juga semua 
- Selamat Hari Raya Aidil Fitri , Andaikata sepanjang perkenalan antara kita ada tersilap dan tersalah di mana - mana yang terlebih atau terkurang juga terguris apatahlagi tercalar balar Ty susun 10 jari kaki dan 10 jari tangan billion keampunan dan kemaafan.

p/s: Yang mana berdekatan dengan Ty di Putrajaya , jemputlah bertandang ke rumah Ty nanti. Nak rasa masakan utagha , meh la noo.

8 comments:

  1. Replies
    1. apasal i tak dapat pun...fineeee...sentap...

      Delete
    2. Mawardi Yunus : TQ ye Adi =D

      Delete
    3. Cik Ngah : Nanti jumpa mesti Adi bagi nye tapi if tak mohon terus sentap dengan Adi. Bukan Ty erk. HaHa

      Delete
  2. Salamm Lebarann dan Salam Pekenalan :)
    Mari lah Singgah Ke Blog saya , Saya pun baru lagii ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Lebaran & Salam Perkenalan juga =D
      Keep writing !

      Delete
  3. Replies
    1. selamat hari raya juga Ika ! =D apa yg Eh nye?

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen