Restoran Kapitan Keling , Penang

9:33 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls,

Mulai hari ni sampai menjelang Aidilfitri Ty akan beriftar di Pulau Mutiara bersama keluarga juga kemungkinan relatives juga geng bus sekolah.

Dan hari ni , selepas repeat tidur yang berhari-hari seperti kuda belang juga kelawar di Putrajaya-Bangi-Kuala Lumpur, Ty meluangkan masa bersama Lee's Family pula dengan berbuka puasa di Restoran Kapitan , Kapitan Keling , Penang .


Naan Cheese + Chicken Milani


Chicken Beriyani Rice


Naan + Chicken Tandoori 

Blurpp, Alhamdulillah. Kenyang untuk makan berbuka puasa bersama keluarga. Sementara keluarga masih ada, apa pun terjadi hargailah mereka. Terubat rindu dan tenang jiwa raga bakul Ty bila dapat tengok daddy dan abang adik. Adik yang saiko mula nak cerita hal soal hati. Agagaga.. cinta sangat.

Happy to be in my hometown and peace of mind when with the REAL love ones.
posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. Restoran kapitan ni..mmg antara favrot tmpt makan family sy jugak..dari kl lg dah ckp2 psl2 nasi kapitan nye..sedap! C:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah , rugi la datang Penang tak pekena makanan marvelous di Penang. SEDAP oooii...

      Delete
  2. perghhh// sedap... nnt kita mkn sama2 na.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ja... Bila tu? Nak belanja Ty on ja. Hahaha

      Delete
  3. arghhh sedappp! nma ja dok penang tp dh lma tak pi kapitan :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zyra , awat xpi..rugi2.. lik Penang ja mesti Ty pekena punya la. Sasau nanti xdapat.haha

      Delete
  4. Replies
    1. Haruslah sedap. Cuba mai try. Mesti termimpi2 nak pekena lagi punya.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen