Denai Tropika , Sg Ara w Blogger Utara

1:01 PM Yanty Lee 14 Comments

Salam u olls ,

Al kisahnya semalam , berjumpa buat pertama kalinya dengan blogger sengal utara; Zyra dan AmatKorn.Kecuali si sengal MK Syahir yang terlebih kenai. Dan hanya berempat sahaja bertentang mata.

Sesampai ja Syahir yang sengal terus bawa gi Mayang Mall, nak renew lesen sebab daring tuk drive all the way dengan lesen dia yang dah mampuih. Sengal dak? Too bad , satu Mesia sistem down. Ke Queensbay Mall , teman shopping sementara tunggu yang lain abes kerja.

Now I Know ,Guys pun cerewet bila shopping



By 6,jemput Zyra and shoot kat kedai makan 'payung' yang depa dok cakapkan. Payung tu sebenarnya hiasan pada air minuman tu je, u olls. Goshhh.. Sengal nak mampuih la depa ni. Oh ya ! Kami berbuka di Restoran Denai Tropika,Sg.Ara.









Lepas berbuka , ke QB lagi dan hat jejaka-jejaka ja yang shopping tapi toksah dok kata apa la sebab mengalahkan pompuan. Opss. Perut memang dah sendat kekenyangan , dapat teman depa shopping , lega la sikit. Tapi herannya nak makan rojak buah dengan kerang bakaq pula. Perut tong betoi la.



Sekadar lepak tepi pantai luar QB ja , seriously I'm so bloated tak faham how they still can eat. Pas kedarah , masing-masing balik daripada dapat call from parents tanya "balik ka dak" kan. Ahaks.

Anyway , tQ guys . 3 orang ampa ja dah cukup sengal sangat-sangat. Eh , again Happy Birthday , Korn.

posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. amboi.. bestnya.. korn el jr pun ada tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee , bro Boni Kacak bila nak open table pula ? heeee....

      Delete
  2. Replies
    1. sgt la enjoy dgn kesengalan angpa sorang2.

      Delete
  3. Replies
    1. Biasa je dear. Cheq ja orang Penang , tapi depa lagi terror.

      Delete
  4. kiranya semua tu blogger utara ka.. best2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes dear , tapi tak tau la kot ada yg xmau mgaku org utara ahahaha

      Delete
  5. wow!! bestnyaaaaaa! hope dapat jumpa korang bila ade rezeki nanti.. insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure , nanti mesti kita dpt jumpa if not in Penang maybe in KL would do dear.

      Delete
  6. Replies
    1. Selamat Hari Raya juga Carlos Santiago. Curlass nama.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen