POWERPUFF GIRLS DAN BEN 10 SERANG LOST WORLD OF TAMBUN

7:30 AM Yanty Lee 4 Comments


Salam uolls ,

Cuti sekolah sudah bermula, sebagai ibu bapa kepada anak-anak. Dah buat ke belum senarai aktiviti untuk meluagkan masa yang berkualiti bersama anak-anak. Jom ke Lost World of Tambun ! Sebab  di LWOT ada macam - macam aktiviti menarik. Meh singgah baca entri Ty sebelum ni - Glamping di Lost World of Tambun

Selain glamping dan pelbagai aktiviti lain yang Ty ceritakan. Sempena cuti sekolah ni , superhero cartoon kegemaran anak-anak Ben10 dan Powerpuff Girls datang serang Lost World of Tambun !

Ben 10 & Powerpuff Girl Gegar Lost World Of Tambun


Apa lagi uolls? Jangan lepaskan peluang temui watak kartun ‘The Powepuff Girls’ (tiga orang gadis yang berjuang menentang jenayah dan musuh yang menghancurkan bandaraya Townsville) dan ‘Ben 10’ (seorang budak lelaki biasa berumur 10 tahun yang sayangkan alien) dapat uolls dan anak - anak temui sekiranya berkunjung ke taman tema Lost World of Tambun (LWOT) di sini, sempena cuti sekolah 2017.

Aktiviti Menarik Sepanjang Cuti Sekolah 2017


LWOT menjanjikan aktiviti yang penuh keseronokan sepanjang cuti sekolah anak-anak anda dari 25 November hingga 1 Januari. Anda juga akan teruja dengan pokok Krismas yang indah di Kampung Malayana dan hiasan epik, inflatables dan patung-patung The Powerpuff Girls dan hiasan Ben 10 di Toon City, Riverside. Akan ada permainan yang menarik seperti:

Giant Jenga

Giant Snak & Ladders

Shuttle Smash

slow & steady

Wheel of Power

Dan, jangan lupa cari game lain selain game kat atas tadi Giant Slingshot, , and  that will test coordination.

1,000 Lost World POW Holidays tiket di belon

Pada perasmian LWOT telah melepaskan 1,000 belon ke udara yang mana setiap belon tersebut telah diikat dengan tiket emas yang setiap tiket boleh digunakan untuk dua orang dewasa dan dua kanak-kanak. Wow !  Bertuahnya siapa yang dapat tu kan?


"Meluangkan waktu bersama di luar rumah dengan keluarga dan rakan-rakan adalah sangat berharga, begitu tepat pada masa yang berkualiti adalah keutamaan. Ini benar-benar menjadi tempat bagi mereka yang ingin berehat dan melepaskan diri dari kesibukan keramaian harian, menghubungkan semula dengan alam semula jadi dan yang lebih penting antara satu sama lain, "kata Nurul Nuzairi Bin Mohd Azahari, Pengurus Besar Lost World Of Tambun."

LWOT-ETS Selfie Contest  


ETS KTMB sedang menganjurkan LWOT-ETS Selfie Contest dari sekarang hingga 31 Disember 2017. Para peserta akan mengambil gambar di mana-mana poster Lost World POW Holiday dan berdiri di 6 stesen ETS yang terletak di KL Sentral , Gemas, Ipoh, Sungai Petani, Butterworth dan Padang Besar dan hantar gambar dengan ID tiket ETS di laman web di https://a.pgtb.me/WsSkkd


Seorang pemenang mingguan akan membawa pulang penginapan 2D1N di Lost World Glamping untuk dua orang dewasa dan dua kanak-kanak serta tiket kereta api ETS pulang ke Padang Besar. Sepuluh hadiah penghiburan mingguan untuk empat (4) tiket masuk Lost World Of Tambun (dua tiket dewasa dan dua tiket anak) akan dimenangi juga.

Nikmati sehingga 35% diskaun jika membuat pembelian melalui atas talian 
Phone : +605 542 8888

4 comments:

  1. Macam2 tarikan yg ada , memang tertarik dah ni

    ReplyDelete
  2. i love power puff girls and ben 10 hhahha

    jmput join n meriahkan segmen GA kt sni

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  3. wowwwww powerpuff girllll i like bubbleeee....kemain wat terliur budak2 je la ni kanggg hishhh hehhehe

    ReplyDelete
  4. sekarang macam-macam aktiviti ade dekt situ..tapi jauh..nanti ada rezeki pergila

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen