Typo , KLCC

4:00 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls ,


Oh , saya memang minah aka ratu typo bila menaip dari gadjet berskrin sentuh. Tapi takda kena - mengena dengan kedai Typo yang jual barangan gifts yang sangat - sangat lah comel , kiut - miut. Kalau masuk je kedai  ni , macam nak beli semua benda je , kononnya nak bagi hadiah dekat orang tapi rasa sayang. Mesti punya la.

Tersesat di Typo KLCC bila Ty sekadar nak gi beli popcorn dari kiosk Garret Popcorn , baca selebihnya di sini pasal popcorn yang sedap ni.

Apa Ty sempat grab  dari Typo adalah hanya mechanical pencil yang berharga RM7.50 dan 3 puzzle birthday card yang berharga RM30 untuk 3 babies on June nanti , awalkan beli? Persiapan awal. Eh. Takut nanti tak berkesempatan nak belikan apa - apa. Orang sibuk katakan , kononnya.

Unik tak , mechanical pencil Ty yang baru?

Sebelum pergi kedai Typo ni , memang dah survey website http://asia.cottonon.com/shop/typo/ dan follow Instagram ; @typoshop  lagi. Punyalah teruja dan rupanya akak kat sebelah di opis pun dok usha - usha juga selama ni. I bet u people pun memang boleh jatuh hati la dengan barang kat situ.

Next visit , jom!

8 comments:

  1. Wah... kedai baru ehhh.. nak g la nnti...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Orang tu sibuk je dgn bercinta lagi ajak cmne.. eh...

      Delete
  3. Ooo mcm best. Blh menshoppingkan diri kat sana nnt

    ReplyDelete
  4. suka tengok barang-barang kat kedai Typo ni..design vintage.

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen