Fuel Shack , KLCC

5:02 PM Yanty Lee 8 Comments


Menu petang kami anak beranak sebelum berjalan lagi di KLCC

Sepetang bersama mummy & lil bro di KLCC sambil melahap burger - burger daripada kiosk Fuel Shack [klik]. Jarang sekali lah makan kat food court KLCC ; Signature dan tanpa bersebab nak lepak situ. Walaupun banyak kiosk macam McD , etc. 

Paling confuse cam mana boleh terlepak depan kiosk Fuel Shack dan makan. Krik3.

Alhamdulillah. Mummy tak komplen , and she said sedap. Part ni paling susah , tak semua makanan mummy mudah nak beri kata - kata pujian. She did enjoy her meal til finish. Yang pasti service nya cepat dan senang , macam ala - ala McD juga la.

Menu 3 beranak yang di lahap.
  • Cheeseburger
  • Original Shack
  • Dory Fillet
Outlet Kiosk selain di Signature KLCC ;
  • KL Convention Centre
  • Terminal Bersepadu Selatan (TBS)
  • Plaza Lowyat Bukit Bintang
  • Kluang Mall , Johor
Next time mungkin boleh try menu "hotdawg" pula. Anyone?

8 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen