Nutri Goat Miracle 8 – Bukan Sekadar Susu Kambing

1:00 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls ,


Susu Kambing? Euw!

Sejujur - jujurnya , memang Ty tak suka minum susu tak kira lah dari kambing ke lembu. Ada lagi ke bintang lain? Kucing.. eh! Memang mustahil sangat la nak minum tapi sejak diperkenalkan oleh abang blogger otai lagi berketak - ketak , +Ben Ashaari . Ty mencuba dengan mudah gila bila part nak minum. Expectation meleset. Ty pun tidur nyenyak la lepas teguk secawan sebelum tidur walaupun balik kerja lambat. Esok pagi tak baloq liat sangat , rasa badan pun ringan. Dan paling ketara rasa kenyang walaupun tak makan nasi sehari sekaligus senang untuk membuangan segala terkumpul toksin setiap hari.*Ngee*

Tak ada bau , tak hanyir. Kurang manis je rasanya. Omputeh cakap just nice , ha gitu.

Tambahan pula ianya adalah susu kambing asli yang diperkaya dengan 8 makanan tambahan sunnah untuk kesihatan yang menyeluruh.


Bila minum susu yang sedap ni , badan kita akan sentiasa segar dan sihat , in sha Allah. termasuk juga khasiat yang akan dibekalkan pada bayi dalam.

Kebaikan mengamalkan Nutri Goat Miracle 8

  • Merendahkan kolestrol
  • Memberi tenaga kepada ibu mengandung
  • Mengurangkan risiko jaundice pada bayi
  • Sumber kalsium yang tinggi
  • Melawaskan perkumuhan
  • Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi
  • Menguatkan sistem imunisasi
  • Meningkatkan daya ingatan dan fokus
  • Menambahkan susu badan 

Siapa yang perlukan Nutri Goat Miracle 8

  • Pelajar
  • Ibu yang mengandung
  • Ibu yang menyusukan anak
  • Orang yang sibuk
  • Orang tua yang sakit sendi


Bagi yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut atau mendapatkan produk ini , boleh saja ke :

Facebook : D'Mielia Beauty & Health - Official Fanpage [klik]

Agen Jualan : Senarai Stokis/Ejen Berdaftar Nutri Goat Miracle 8 [klik]

Hotline : 019-3497868

Instagram : @dmieliabeauty [klik]

Korang jom la cuba , memang sedap dan berbaloi.

8 comments:

  1. hye kita follower u yg ke 1200. blogwalking from produk review and salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. Nak kena try nih..hehe...bekkkkk bekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak try ke? nanti I bagi. xde nye mengembekkk ngek!

      Delete
  3. ana tak minum susu.. Adoii.. warne putih2 ni tak leh telan.. huhu..

    http://hannahsytieh.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-from-nuriesyanadia.html
    yanty, bukak link ni and jawab tau syg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana should try , makan dengan cereal ke.. tak boleh terima bila dgr juga pada mula , tapi ok je lepas minum..

      waduh.. zaman berkenalan cara ni ada lagi ye.. bila free Ty rajin leh la jawab erk

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen