Serlahkan Kecantikkan Kulit dengan B'VITE

3:47 PM Yanty Lee 14 Comments



Hey .. Let's get your young feeling back , Ladies !

Pastinya semua golongan wanita di luar sana mahukan penampilan yang cantik lagi menarik bukan? Dan apatahlagi ingin sentiasa kelihatan seperti awet muda. Selain penjagaan dalaman , penjagaan kulit juga merupakan salah satu peranan yang amat dititikberatkan juga. Tak siapa inginkan kulit yang bermasalah seperti kulit kusam  ,  kulit berminyak , berjerawat , warna / tona tidak sekata tapi semua pasti menginginkan kulit yang gebu , lembut dan tegang .

Give Up juga Fed Up dengan percubaan pelbagai jenis produk mahal sebelum ni?

Jangan mudah mengeluh u olls kerana Legacy Secret Trading telah menghasilkan produk terbarunya ; B'Vite yang dirumuskan bagi membantu dan mencegah segala masalah - masalah merungsingkan golongan wanita di luar sana. Ramai pengguna telah berpuashati dan memberi respon yang amat memberangsangkan.

Tidak perlu lagi semua ini bagi mencegah anti penuaan dan kulit yang tegang.


Keberkesanan Produk B'Vite

  • Membantu meregenerasi , merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awek muda
  • Memperbaiki elastilasi , mengencangkan serta menguatkan struktur kulit
  • Membuat kulit cerah seperti semulajadi
  • Mencegah kulit dari kusam
  • Menyamarkan garis halus
  • Membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam akibat sinar matahari , jerawat , garis halus, luka dan sebagainya
  • Membantu menjaga kesihatan rambut , mata , kulit , sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular
  • Menyamarkan kesan parut serta noda hitam
  • Sebagai antioksidan alami serta anti kanser
  • Membantu melembapkan kulit secara semulajadi (natural) dan menjaga kadar air kulit agar terhindar daripada masalah dehidrasi
  • Membantu detoksifikasi / pengeluaran racun tubuh
  • Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi
  • Membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan
  • Membantu mengatasi lelah , letih , lesu serta kejang otot



Kandungan sebotol B'Vite : 250ml


Kandungan B'Vite
  • Pure Marine Collagen (Seaweed) Pomegranate Goji Berry Acerolla Cherry Aloe Vera Blackcurrant Soursop Leaf Cranberry Bilberry Psyllium Husk Swiss Apple Stem Cell Argan Stem Cell Grape Stem Cell Alp Rose Stem Cell Comfrey Root Tomato Sugar Citric Acid


Cara pengambilan B'Vite
  • Sebelum sarapan pagi : 2 Sudu besar setiap pagi
  • 2 Kali sehari adalah digalakkan
# Untuk kesan yang lebih cepat , boleh mengambil 2 sudu besar pada waktu pagi sebelum sarapan pagi dan 2 sudu besar pada waktu sebelum tidur bagi tempoh 3 bulan pertama.



Nak tampil cantik dan menarik dengan kulit yang cantik ,
cubalah produk B'Vite sekarang ! 


Harga:

RM33.00 (WM)

RM39.00 (EM)

BRD 18.00 (BRUNEI)

SGD 18.00 (SINGAPORE)




Dapatkanlah yang original di Lecagy Secret Trading [klik] dan untuk keterangan lebih lanjut boleh ketahui di laman web Facebook berikut ; 

Tunggu apa lagi u olls , kulit tak cun pun tak seronokkan nak bergaya sakan , raya pula dah dekat. Lagipun anti-penuaan bukan sahaja berlaku atas faktor peningkatan usia sahaja. Ingat , faktor cuaca juga salah satu daripada puncanya seperti pancaran sinaran UV bagi mereka yang bekerja luar dari pejabat atau pekerjaannya lebih terdedah pada luar. Penghawa dingin juga adalah tidak bagus kerana boleh mengurangkan air dalam badan , mungkin B'Vite boleh membantu dan menyelesaikan masalah. Selamat mencuba!

14 comments:

  1. Replies
    1. Jom set date tapi agak sibuk ni.. plan dalam group WA ok?

      Delete
  2. BVite memang terbaik! Sedap pun sedap. Tak sabar nak lihat perubahan kulit ena. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat , kalau berkesan memang tak stop =D

      Delete
  3. Ya produk terhangat ni! heheh .. salam knal tuan rumah :D

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/05/jom-cantik-gebus-gebas-bersama-bvite-d.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaru dan terhangat erk.. salam kenal juga =D

      Delete
  4. Replies
    1. Sila cuba JM , Kita ni kan terdedah matahari n cuaca tak tentu while travelling.. gitu.

      Delete
  5. Kak fiza habiskan harum malam dlu.haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Fiza , boleh je makan dengan Harum Malam , Keep on makan la HM Kak...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen