Panggilan Dari Pulau dan Pantai

2:27 PM Yanty Lee 12 Comments





Masa untuk membawa diri lagi walhal perginya kali ni tak sejauh mana pun , cukup la sekadar merehatkan kepala hotak dan badan.


Bercuti lagi selepas memerah otak dan keringat sepanjang bulan April yang lepas dengan kerja - kerja hakiki di pejabat.


Ke mana Ty pergi? Tunggu.


Lepas percutian tu nanti , In Sha Allah Ty akan cuba terus update entri sepanjang percutian. 


Doakan :
Semoga sepanjang perjalanan dan percutian , semuanya baik - baik hendakNya.

12 comments:

  1. Replies
    1. Masih ada lebih kurang 30 jam untuk diubahkan buah fikiran mu itu.

      Delete
    2. Buatlah keputusan yang membuahkan hasil. Come on!

      Delete
  2. okee, nak tgk cristal waterrr :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhuuuu , tempat honey moon orang tu ar katakan.

      Delete
  3. kemain dia kan. jom warung bunian. eh huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha , apakah? Jom nak open table ke, Adi?

      Delete
  4. Oh nak kemana kah??? moga ceria dan gembira selalu :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-6-camden-town.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu la nanti Ty update ye.. amin always bro! in sha Allah

      Delete
  5. tengok gambar Ty kat instagram macam best je. hihi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat best , nanti to say yang tak best.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen