Panggilan Dari Pulau dan Pantai

by - May 02, 2014





Masa untuk membawa diri lagi walhal perginya kali ni tak sejauh mana pun , cukup la sekadar merehatkan kepala hotak dan badan.


Bercuti lagi selepas memerah otak dan keringat sepanjang bulan April yang lepas dengan kerja - kerja hakiki di pejabat.


Ke mana Ty pergi? Tunggu.


Lepas percutian tu nanti , In Sha Allah Ty akan cuba terus update entri sepanjang percutian. 


Doakan :
Semoga sepanjang perjalanan dan percutian , semuanya baik - baik hendakNya.

You May Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. Masih ada lebih kurang 30 jam untuk diubahkan buah fikiran mu itu.

      Delete
    2. Buatlah keputusan yang membuahkan hasil. Come on!

      Delete
  2. okee, nak tgk cristal waterrr :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhuuuu , tempat honey moon orang tu ar katakan.

      Delete
  3. kemain dia kan. jom warung bunian. eh huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha , apakah? Jom nak open table ke, Adi?

      Delete
  4. Oh nak kemana kah??? moga ceria dan gembira selalu :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-6-camden-town.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu la nanti Ty update ye.. amin always bro! in sha Allah

      Delete
  5. tengok gambar Ty kat instagram macam best je. hihi.. :)

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen