HH Ajak Kenal Blogger Baru

12:43 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Idea banyak nak update tapi terasa macam dah lama tak join segmen dan seangkatan, so Ty mengambil masa sedikit untuk berblogwalking sambil join mana-mana segmen-segmen mana yang best. Macam segmen dari Hasrul Hassan ni dari 1st paragraph dah buat Ty tertarik dan tergelak sorang-sorang. Yeah , HH ajak kenal blogger baru u olls , Ty baru ke? Erm tak salah kot kan nak tambah kenalan dan eratkan ukhuwah.

*klik banner utk join*

1st time , memang sekadar suka-suka dan memang tak tahu pun sangat yang dengan blog ni boleh cari kawan / tambah kawan di alam maya serta juga boleh jana pendapatan kononnya. Ty sekadar share apa yang Ty buat , ala-ala "open diary" yang boleh  Ty kongsi la dengan pembaca. Ty tengok wayang , direview dari pandangan Ty. Ty gi makan mana kedai / restoran Ty review dan share juga. Ty gi trip atau jalan-jalan ke mana Ty akan cerita dan apa pengalaman hidup Ty dan rasa boleh bertukar pendapat juga dengan orang lain. Bukan blogger tegar tapi sometimes I just love to write even tho I'm crapping. Leh?

Last but not least , salam perkenalan !

6 comments:

  1. salam perkenalan jugak..
    singgah sinik dari blog HH.. ;)

    seronok bila kenal rakan di alam maya dan seterusnya dapat jumpa di alam realiti.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah...kita jumpa nnti... Salam perkenalan.

      Delete
  2. Ty kita kenal awal dari KBU kan? hihihihi

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen