BYO Cup Day 2012 At 7-Eleven

4:19 PM Yanty Lee 24 Comments

Salam  u olls , 

Something to share with e'1 of u after a friend did share about this matter tru YM.


It's the "Bring Your Own" Cup Day 2012 at 7-Eleven
Seems today fall on the 7th November ( 7-11 ) so 7-Eleven is celebrating 
7-Eleven Day and also everyone could have Slurpee!
For just RM2.20, they will fill up your cup. Any cup with a diameter smaller than 25cm will fit.


My friend is enjoying her Slurpee now so you and e'1 also can enjoy yours too.

Let's SLURPEE , guys!

24 comments:

  1. dekat kampung syahir xdop 7e..hahhaa :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. MK Syahir : Sabar je la. Turut Simpati...

      Delete
  2. xsuka slurpee ni entah la xtau kenapa. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noraim : Ty pun kurang sikit dengan slurpee , dah bertahun-tahun tak makan rasanya..

      Delete
  3. slurrrrp!!! ah...ok cun..slurp sini pon bole..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ieda : sapa yang suka je rasa best. Ty x. Heee

      Delete
  5. wah nk g terhaj jugaklah , salam kenal & dah follow u ye 801

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ for following me , do keep in touch. haha terjah tahun depan ni utk smlm je dear

      Delete
  6. tak suka sangat slurpee ..hihihi :p

    ReplyDelete
  7. Baru tau pasal benda ni pagi tadi. Terlambat sudah.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazmin , jangan terlambat la tahun depan hehe

      Delete
  8. TY.... blog ty tak de lama sangat nak loading, just nice!....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe , Dah sedaya upaya try untuk xmemberatkan blog ni sis Hainom OKje.

      Delete
  9. ala,, tempat saya bukan ada 7e pun,, :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xmo sedey2... tahun depan mana tahun ada boleh la pi.

      Delete
  10. Replies
    1. Nak buat camna kena tunggu tahun depan la ctu Nurul

      Delete
  11. baru baca...dah terlepas.....huhuh.....slurpee mmg terbaek!!!
    anak suka...mummy dia pun suka!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe r camtu kak Intan kena tgu tahun depan xpun gi je r beli.... Hihik...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen