Dinner at Dome , Alamanda

9:45 PM Yanty Lee 14 Comments

Salam u olls ,

Lepas baik dari oral surgery dan terus berani mencekik apatahlagi bila jarang-jarang my sister nak belanja.Dinner at Dome , Alamanda sehari sebelum bertolak ke negeri Pahang esoknya.

 Fish & Chips

Fruit Salad

Grilled Salmon

Tapi Ty makan sangat perlahan dan tak boleh habiskan kesakitan masih terasa untuk mengunyah. Syukur Alhamdulillah kerana dah boleh merasa makanan lain selain bubur , puding , ais krim ,  jelly dan ubat tahan sakit.

14 comments:

  1. Replies
    1. yg tu ty xsempat mkn sbb terkial2 mkn main course.

      Delete
  2. OKje macam tak tahan je tengok grilled salmon tu.....pergh!

    ReplyDelete
  3. sume nmpak sedap2......baru lepas surgery ke masa tu???kurang le dpt nikmatnye ye....
    x penah lg mkn kt dome tu...teringin nk try.....
    price dia ok ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Intan , ha lepas seminggu Ty operate =) Sangat & amat kurang NIKMAT dan tak pernah makan apa2 boleh habis. Pergi la , berbaloi. One of the restaurant Ty recommended , portion of the food and the price at worth. A bit expensive tapi berbaloi pasti tak regret punya.

      Delete
  4. terliur pulak tengok gmbar makanan2 nih..semua nampak sedap..terer betul capture angle cantik..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrang terliur boleh lgi nk gi terus mkn dri time puasa kn payah hihi suka ambik gmbar tapi xde la terror mn sgt...my passion kot.

      Delete
  5. Replies
    1. Hihi ni lepas seminggu la bro MB...

      Delete
  6. klu mengidam nie jenuh. hari nie byk betol entry pasal makan. sepanjang BW nie huuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...keciannya kat Kiera , harap nnt bila dh lekat xde mengidam pelik2

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen