Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims

1:00 PM Yanty Lee 8 Comments


This is a sticky post, 
scroll down for new updates
 STICKY POST
Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims

***
Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

  • Harga macaron Cik Ims ialah RM1.70 untuk sepasang macaron.
  • Kuantiti minimum yang boleh di tempah adalah sebanyak 10 pasang macaron.
  • Perisa macaron Cik Ims yang ada setakat ini adalah coklat ganache, raspberry ganache, mint ganache, & peanut butter.
  • Cara penghantaran macaron. Terpulang kepada pelanggan. Cik Ims tinggal kat Sg.Chua Kajang. Kalau ada sapa2 tinggal dekat2 sini, bolehla Cik Ims direct bagi fresh macaron. Tapi bagi yang tinggal jauh, bolehla Cik Ims poskan macaron tu. Dan dijamin 90% macaron tidak akan hancur dalam proses pengeposan. 
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di [email protected]

***

MACARON
Suka? Boleh tempah dan dapatkan di SINI sambil tu untuk update dari masa ke semasa sila LIKE  

Teringin nak makan m.a.c.a.r.o.n seperti ramai yang kata sedap tapi hard to find.
Semasa BW terjumpa link ni so lepas ni dah leh terjah & dapatkan je dari sini.
Kalau korang lain pun sama gak , jom try GA ini mana la tahu dapat rasa m.a.c.a.r.o.n & tempah bila terasa nak makan / mengidam . ;-p
 

8 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen