Nak Sentiasa Jelita Dan Awet Muda - Dapatkan Rawatan Di Toscana Medi Clinic

7:42 AM Yanty Lee 1 Comments


Salam u olls ,

RAYA DAH DEKAT , WEI!
Okay kalau cerita pasal nak raya , orang golongan kaum perempuan bukan saja sibuk nak buat persiapan menjelang hari raya nanti tapi sebagai seorang perempuan , mestilah nak tampil lebih cantik dan menawan di pagi raya. 

Dan , kononnya sibuk dengan mencari pelbagai jenis produk / krim pelangsingan untuk nak kurus apatahlagi nak juga kulit muka yang mulus lah , glowing lah dan sebagainya. Betul tak?

TOSCANA MEDI CLINIC


Ok , meh Ty nak cerita sikit dengan uolls.
Last week , Ty sendiri ke Toscana Medi Clinic dan berpeluang melihat dengan mata sendiri apabila dua dari rakan media Ty menjadi subjek untuk doktor di klinik ini membuat rawatan secara "live".

Di Toscana Medi Clinic yang terletak di Solaris Dutamas (Publika) ini menjalankan pelbagai jenis rawatan kesihatan dan kecantikkan luar dan dalam tanpa mengira jantina. Antara rawatan yang ada di sini adalah :
- Laser Treatments
- Dermal Fillers
- Botox
- Anti-Aging
- Body Slimming & Weight Management
- Hormone Replacement
-Therapies

Dr.Kanwal Gill
[MBBS(MAHE) Dip Aes Med(US)]

Doktor - doktor yang bertanggungjawab memberikan rawatan terbaik kepada pelanggan adalah berpengalaman berbelas tahun dalam bidang ini. Sekali pandang mereka pun , terserlah betapa awet muda dan jelitanya mereka. Kagum , sis!

PRP Treatment - Vampire Bloody Facial


Apa itu "Vampire Bloody Facial"?
Vampire Bloody Facial adalah satu proses di mana darah diambil dari badan pesakit dengan cara yang serupa dengan ujian darah, yang diletakkan dalam mesin untuk memisahkan sel darah, platelet dan serum. Ini adalah suntikan semula ke dalam kawasan badan yang memerlukan rawatan atau peremajaan.

Platelet membantu tubuh kita dari membaiki dirinya dengan merawat faktor pertumbuhan, ianya juga merangsang sel-sel kulit untuk menghasilkan tisu baru, selain meningkatkan nada kulit serta kadar pengeluaran kolagen. Ini membantu kulit tumbuh semula dengan sihat, kelihatan.

Bergantung kepada individu, doktor akan mengesyorkan 2-3 rawatan jarak jauh 2 minggu, tetapi ini mungkin berbeza-beza.


Hasilnya boleh dilihat dalam tempoh 3 minggu rawatan, dan kulit individu yang telah mendapatkan rawatan ini akan lebih tegang dan licin, kesan penuaan pada raut wajah juga telah kurang kelihatan. Kulit secara beransur-ansur terus bertambah baik pada bulan-bulan berikutnya, dan hasilnya biasanya boleh bertahan sehingga 18 bulan.

Walau bagaimanapun, rawatan seterusnya diperlukan untuk kulit mengekalkan kejelitaan itu maintain.

Bengkak dan lebam yang minima mungkin kelihatan sehingga seminggu selepas rawatan, tetapi ini akan mereda. Terdapat juga hampir tidak ada tempoh yang berkaitan dengan rawatan, dan jauh lebih selamat daripada kaedah anti-penuaan lain kerana ia adalah semulajadi.


U olls , treatment ni tak mengambil masa yang lama pun. In between 1- 2 jam sahaja. Menurut subjek pada hari kejadian seperti dalam gambar Ty tunjukkan , sebenarnya rawatan ini tidak menyakitkan pun cuma ada sedikit rasa seperti gigitan semut pada kawasan yang nipis. Dalam masa sekejap sahaja , Ty dapat lihat kesan secara terus terhadap wajah masing -masing . Memang lain , montok pipi segala.

Okay uolls , ini baru sahaja rawatan Vampire Bloody Treatment. Tapi seperti Ty nayatakan di atas , di Toscana Medi Clinic ada banyak lagi rawaran. Jadi sekiranya uolls yang nak dapatkan apa - apa rawatan dan khidmat nasihat rawatan apakah terbaik untuk uolls nanti , boleh sangatlah ke sini. Ty boleh jamin sangat , uolls akan dapat semuanya yang terbaik.

Sempena nak sambut AidilFitri ini , Toscana Medi Clinic akan mengadakan promosi yang memang berbaloi. Mana tidaknya , rawatan yang beribu-ribu , boleh dapatkan sehingga bawah 1 k , uolls. Jadi tunggu apa lagi jom skodeng socmed mereka dan dapatkan maklumat terperinci lagi ;

Website : www.tmcmediwellness.com
Facebook https://www.facebook.com/toscanamed/
Instagram : https://www.instagram.com/toscana_mediclinic/

Andainya uolls sudah berada sekitar Publika , boleh terus ke alamat ini ;
TMC Medi Clinic
Block D5-G4-01 , & 02
Solaris Dutamas (Publika)
No.1 Jalan Dutamas 1
50480 Kuala Lumpur.
Tel : 03-6143 8866

Jom uolls , Ty pun nak set appointment , jumpa di sana!

1 comment:

  1. Tak sakit ke cucuk kat muka tu...seriau pula rasanya

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen