Haruman Minyak Wangi Eksklusif Dari Mont Cabana

Wednesday, May 23, 2018


Salam uolls ,

Alhamdulillah dah genap seminggu kita umat Islam serat dunia menunaikan ibadah puasa.

Dan keperluan menjelang hari raya nanti juga sepertinya orang ramai di luar sana sudah pun membuat persiapan sedikit demi sedikit. Selain dari kelengkapan rumah , diri dan keluarga untuk beraya sakan nanti di pagi hari raya , Ty jamin uolls juga akan mula mencari minyak wangi yang semestinya wangi untuk tampil lebih wangi sambil bergaya , bukan?

Okay , Ty nak kongsi sikit dengan uolls minyak wangi yang eksluksif dari Mont Cabana adalah pilihan yang mesti uolls dapatkan. Kenapa? Pelakon sado ; Zul Ariffin pun guna , uolls!


Mont Cabana akan bergandingan dengan selebriti terkemuka yang akan menjadi lambang signature untuk keluaran produk mereka. Ya , Zul Ariffin adalah artisnya yang telah bergandingan untuk keluaran pada kali ini.

Okay , minyak wangi eksklusif dari Mont Cabana ini adalah Eau De Parfum yang mana telah pun mulai berada di pasaran mulai Mei 2018. HOT ITEM yang disebut - sebut uolls. Untuk pengetahuan uolls , Mont Cabana merupakan minyak wangi premium ataupun ayat yang lebih digunakan oleh netizen ialah "minyak wangi orang kaya". Have-have sangat kekdahnya ye? Tapi minyak wangi ini bukanlah yang jenis tiruan dari yang asli ; inspired , ok uolls. Dah ia sudah mempunyai pengalaman hampir 10 tahun dalam urusan perniafaan atas talian 

Minyak wangi eksklusif dari Mont Cabana ini adalah minyak wangi yang mempunyai wangiannya tersendiri kerana ramuan menghasilkannya adalah sendiri dari kilangnya.


KEISTIMEWAAN MINYAK WANGI MONT CABANA
1. Tahan sehingga 24 jam
2. Bau Haruman Wangian Unik
3. Mempunyai kelas tersendiri

Bagi keluaran tahun 2018 ini , sebanyak 24 jenis wangian dikeluarkan dan pada pelancaran baru - baru ini Mont Cabana telah memperkenalkan 2 jenis wangian bagi lelaki dan perempuan. Dan difahamkan 22 jenis wangian lagi akan dikeluarkan secara berperingkat dalam masa terdekat mengikut perancangan yang telahpun dijadualkan seperti berikut ;
- Mont Cabana 1 , 2 - Mei
- Mont Cabana 3 ,4 , 5 , 6 - Jun
- Mont Cabana 7 , 8 , 9 , 10 - Julai
- Mont Cabana 11 , 12 , 13 , 14 - Ogos CARA PEMBELIAN MINYAK WANGI MONT CABANA
1. Atas talian melalui laman web ; montcabana.com.my {klik} , atau
2. Cash On Delivery (COD)

Uolls tak perlu risau , pembelian ini bukan sahaja buat mereka yang berada di dalam negara Malaysia sahaja malah uolls juga boleh membuat pembelian walaupun berada di Singapura , Brunei dan Indonesia. Yang pastinya pembelian secara atas talian boleh dibuat dengan menggunakan Kad Kredit , Bank Transfer . Debit Card yang mana cara pembayaran yang jelas telah dinyatakan pada laman web mereka.

Untuk melihat dengans siapa untuk dapatkan minyak wangi Mont Cabana ini klik link ini - Senarai Ejen . Dah ia sudah mempunyai pengalaman hampir 10 tahun dalam urusan perniafaan atas talian , jadinya uolls tak perlulah rasa khuartir sekiranya pesanan uolls tak sampai. Dijamin sampai.

3

MENCARI WAKIL JUALAN
Okey uolls , selain daripada membeli dan meragakan diri dengan minyak wangi ini , uolls juga boleh menjana pendapatan dengan menjadi wakil jualan. Ini kerana pihak Mont Cabana sedang mencari wakil jualan di seluruh negara malah di Singapura , Brunei dan juga Indonesia.
Keistimewaan sebagai wakil jualan yang ditawarkan ; 
1. Mont Cabana akan membantu dari segi pemasaran , offline dan online.
2. HQ sudah memperuntukkan lebih 2 juta untuk marketing termasuk memasang 60 billboard di seluruh Malaysia , membuat pengiklanan di TV , Radio , SuratKhabar , dan beberapa mediam iklan lain.
3. Untuk yang berminat menjadi ejen , tools online dan offline disediakan termasuk banner , risalah dan lain- lain.
4. Sistem jualah adalah canggih.
5. Bonus dan ganjaran juga akan diberikan.


Dapatkan sekarang ye uolls , nanti habis lak stok menyesal tak sudah nak wangi - wangi.

Info Tentang Mont Cabana
Harga : RM129/50ml
Whatsapp : 012-3377045
Facebook : Mont Cabana My
Instagram : @montcabana.my

5 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.