MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka Kembali Lagi!

6:00 AM Yanty Lee 21 Comments


Salam uolls ,
MEGA BONANZA 2018 AGROFARMSTAY MELAKA KEMBALI LAGI !

Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka. Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga atau Family Day sesama ahli keluarga atau syarikat tempat kerja, atau pun reunion bersama rakan-rakan. Jimat sekurang-kurangnya RM1,000. WOW. Penjimatan bermula dari RM1,000 sehinggan RM3,900. Banyak tu. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan?  

Tawaran kali ini adalah untuk pakej family day. Konsep pakej kali ini adalah tempah dulu dan tarikh family day boleh tetapkan kemudian. Sebab pihak kami tahu nak organize family day ni susah. Nak dapatkan persetujuan semua ahli keluarga akan memakan masa. Oleh kerana tempoh promosi ni terhad, jadi boleh book dulu dan bagitahu tarikh family day kemudian. Boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019. Banyak masa tu. Sekarang tak ada alasan susah nak organize family day dah ye. 

Promosi ini bermula dari 25 April 2018 sehingga 13 Mei 2018 sahaja ye,boleh booking dulu dan tarikh event/family day bagitahu kemudian. 


Pakej ini adalah penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih dari 20 orang, boleh tambah bayaran mengikut pax selebihnya. Makanan di sediakan sepanjang penginapan yang terdiri daripada makan tenghari, makan malam BBQ dan sarapan pagi. 



Agrofarmstay Melaka juga menyediakan sukaneka sebanyak 5 game bersama jurulatih. Tak lupa juga untuk kaki karaoke boleh cuba berkaraoke disini.  




Bagi yang lebih suka aktiviti air, boleh cuba berkayak atau memancing , Cuma perlu bawa joran sendiri. Di sini ada pelbagai haiwan seperti ayam, arnab, burung, kambing dan kuda. Boleh cuba bagi makan kat haiwan tersebut.

Bagi kanak-kanak, kami ada sediakan pertandingan mewarna. Boleh tengok bakat mereka nanti. Tak lupa juga hamper bagi sukaneka dan peraduan mewarna. Akhir sekali kami akan sediakan banner family day dengan nama family masing-masing. 
Wah. Banyak kan aktiviti.  

Harga yang di tawarkan. 


Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20pax ialah RM2,780.
[Harga asal tanpa promosi untuk 20pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).]
Harga jatuh dalam RM139 per pax sahaja.  

Bagi tambahan yang melebihi 20pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maximum 78pax.  

Sangat-sangat murah. Dijamin berbaloi.

Untuk tempahan, sila layari laman web kami di:
Laman Sesawang : https://agrofarmstay.my 
Whatsapp / SMS / Call : 012 – 211 8246 / 016 – 209 8623 / 012 – 202 5647 
Office : 06 – 232 2761 

21 comments:

  1. Cantiknya kawasan ni! Memang suitable sangat kalau nak buat family gathering kat sini! Bebudak and dewasa ade tempat masing-masing nak buat aktiviti. Harga pun berpatutan. Boleh la plan nak buat family activity hujung tahun ni..

    ReplyDelete
  2. 25 april? bukan ke dah lepas tarikh mega bonanza? so, harga dah balik ke asal la kan. tapi, boleh la tahan lagi harganya walaupun bukan time promosi. banyakkan waktu promosi di cuti sekolah juga. cikgu-cikgu suka sangat buat family day. buat flies atau send email kat sekolah-sekolah di Malaysia. confirm akan ada sekolah yang tersangkut berminat.

    ReplyDelete
  3. Wahh. ....!! Murah nya. Banyak diskaun tu. Aktiviti pun pack,
    macam² ada. Meriah! Nina Pernah dok sini. Memang best!

    ReplyDelete
  4. memang tergoda tengok promosi dia best betul dan menjimatkan.kawasan tu pun seronok banyak aktiviti boleh dilakukan sesuai sangat nak buat family day

    ReplyDelete
  5. The house looks so cute. I want to bring my children there and must well, ask my siblings together to grab the promo rate.

    ReplyDelete
  6. Menariknya aktiviti-aktiviti yang boleh dibuat dekat sana. Ni kakau buat family day sure happening. Dekat pun dekat dengan KL. Kena grab promosi ni. Nanti rugi.

    ReplyDelete
  7. Not bad jugak weh harga dia. tempat pun menraik. JOmla kita plan gi sini plak reramai..hahaha
    Boleh main kayak bagai tu.

    harga pun not bad. Berbaloi la untuk segala benda tu

    ReplyDelete
  8. Wow! Utk ofis bagus ni. Lagi ramai ,lagi murah la kot. Ada aktiviti kayak, etc. Makan semua complete. Bagus bagus bagus. Kena promote Kat grup opis. Reserve dulu, date kemudian kan. Terbaik!

    ReplyDelete
  9. pernah datang sini bercuti dengan family kecik jer. Teringin gak nak ajak satu family besar buat family day kat sini. Sekarang ada promo jimat yang menarik, wajib rebut peluang keemasan ni!

    ReplyDelete
  10. laa rumah kasut tu dekat sini ke . hahahaah ingatkan dekat mana. cantik! boleh la bawa family or company ke sini

    ReplyDelete
  11. Cantiknya bentuk rumah tu menarik sangat tengok dari luar tu memang best lah rasa macam nak pergi tidur dan review sana ehhhh hehehehehe..

    ReplyDelete
  12. Cantiknya tempat dia. Harga pun not bad. Kebetulan memang ada plan nak buat family gathering nanti. Bolehlah suggest pada urusetia program kitorang nanti. Reserve dulu tarikh nanti boleh bagi kemudian kan

    ReplyDelete
  13. cantik la bentuk farmstay tu..lama nya liez tak buat family day dgn family liez. last sekali tahun 2012.. boleh la nanti plan ke sini dgn family. aktiviti pun macam-macam ada

    ReplyDelete
  14. boleh tahan harga promosi utnuk apa yang ditawarkan. bolehlah consider pakej nie untuk hari keluarga nanti. Sebab tengah survey2 jugak tempat and pakej yang sesuai.

    ReplyDelete
  15. Menarik jugak ya pakej yg disediakan. Selalu hari keluarga kita org plan sendiri buat itu ini, memang penat jugak plan2 sendiri ni. Dengan adanya pakej mcm ni senang lah sikit kerja kitaorg...Nanti bolehlah sis plan dengan adik beradik utk ke sini dan ambik pakej diaorg ni

    ReplyDelete
  16. Pakej yang ditawarkan kira murah dan berbaloi untuk dibayar sebab banyak yang ditawarkan seperti kayak,bbq,banner family day,hamper,penginapan dan lain lain lagi. Bagi mimi tu dah cukup murah dan berbaloi sangat. Boleh plan buat family day dekat sini.memang berbaloi

    ReplyDelete
  17. menarik sangat ni kakak. siap ada pakej and list activities, tak payah pening-pening nak organize itu ini. Terima kasih share ya ;) - Mak Lin, Blog #CeritaMak

    ReplyDelete
  18. rumah kasut tu best masuk, nampak macam kecik kat luar tapi ruang besar dan berkaraoke reramai dalam tu, aktiviti suka neka yang best dan tempat yang selesa untuk anak-anak

    ReplyDelete
  19. i have read about this today and seriously this is very cheap as the package is actually for 20pax. on top off that i can see discount of RM1k for this. where to find such a great deal!!!!

    ReplyDelete
  20. jom stayvacation agrofarmstay kakty

    ReplyDelete
  21. Comel dan unik ! Teringin nak sertai. 😉

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen