Sambut Tahun Baru Cina di Bukit Broga

3:56 AM Yanty Lee 3 Comments

Happy Chinese New Year & Happy Holiday!

Tercapai juga hasrat nak naik ke Bukit Broga , sedangkan bertahun - tahun dah rancang. Atlast , dengan Uzu si +Emas Putih  juga dan 2 lagi kawan blog. 




Walaupun baru - baru ni Bukit Broga terbakar, kesan dan bau terbakar pun masih ada. Tapi masih ramai ja orang datang mendaki dan naik ke atas. Dari budak kecik sampai yang dah ber'series' pun gigih okay. Salute giler la wei. 



Hooray!

Superb great! Four of us did it! Walaupun tak la direct naik non stop , pancit tu ada sikit - sikit. 


Sebelum gerak balik , BK dah belikan ayor kelapa. Minum dulu ! Amazingnya , I'm learning to drink coconut!! Sedangkan dulu giler kaw - kaw tak leh nak teguk. Bravo!

Next , ke mana pula nak gi erk?

3 comments:

  1. Waaaa... bestnya... Broga pojaanku jua.
    Ayaq kelapa... I like it...! tahniah Ty krn berjaya ke mercu kejayaan Broga. Terbaik...

    ReplyDelete
  2. Teringin nak naik tapi kalau dah beranak ni, dalam mimpi jer la hahaha

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen