Drebar Bertauliah

5:42 PM Yanty Lee 4 Comments

Fuh! Weekend yang terlalu padat. 

Sabtu ke Setapak/Taman Melawati ada majlis pelancaran pembukaan Salon Muslimah Afiya sekaligus ada doa selamat. Akan hapdet nanti pasal salon ni.

Tidurnya jam 1 , bangunnya jam 4. Ko ghase? Liat nak tidur , liat juga la nak bangun. Pagi yang ting tong tiang. 

Sekejap ja seatbelt tu di depan.
(Sapa yang kenal Ty , sure tahu apa yang berlaku pada seatbelt tu)

Seharian jadi drebar. Serah kunci kereta cam gua pakwe dia pula si mak tiri ni. Percaya sungguhnya la dia, sedangkan baru seminggu insiden tak diingin terjadi. Dalam tingtong Ty , terjaga terus sebabnya nak kena drive kereta manual

Selfie while driving memang trend erk? Ke dikategorikan sakit mental juga?

Alhamdulillah.  Selamat sampai ke Bangsar untuk food review. Sesi menternak lemak yang bertingkek - tingkek. 

I am wearing the seatbelt , but where was it?

Tekanan masa harung sesak jem berkaya dan mentega tak se-redha dan se-tabah hadap dua orang penumpang kat belakang. Rasa nak lempang pun ada. Saiko & kerek nak mampus. Sesekali cuba kuar dari dunia mengarut dierorang untuk fokus pemanduan tapi jahanam. Nak aje berhentikan tepi jalan tapi bukan kereta sendiri. 

They make my day! 
Thank you bro +razzwey razz , sis +AyueJean AJ  also Mak Tiri ; +Sue Izza atas kepercayaan untuk memandu your lil beetle.

Few days to work , counting days!

4 comments:

  1. Seronok sekali-sekala hang out cmni kan, release tension...hihi

    ReplyDelete
  2. selamat malam..syira singgah sini..hehe..jom baca entry baru di blog syira :D

    ReplyDelete
  3. hamboi bukan kemain selfie yw. ahakz

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen