Nasi Lemuni

11:46 AM Yanty Lee 2 Comments

Nasi Lemuni

Sarapan pagi dengan +Iena Arryiena dekat Astaka Taman Tun Sardon , Gelugor. Sebenarnya yang awek - awek ex shoolmate datang berkelimpangan tidoq di rumah malam semalam. The real true friend yang memang ada masa susah dan senang. 

Tahap risau depa sampai dah nak kuar Jambatan Pulau Pinang nak mai ke Sg Buloh sebab kejadian 2 hari lepas. 

Terharu tapi I can handle myself. Cukup sekadar bagitau untuk maklum yang Ty rasa Ty perlu bagitau apa yang terjadi ke atas kereta si Mr.Reddy. Miracle , I'm safe.

Tergossip girls sambil pillow talk dengan +Nur Ain Alauddin & Iena.

Memang risau sungguh la , dari hari kejadian minta gambar selfie. Tak caya yang takkanlah xda secebis luka. Waduh. Gua bukan kaki selfie , angel mana nak shoot pun tak reti. Jadinya semalam , kalau boleh cam nak kena telanjang bulat kot baru puas hati depa ni.

Dah nama pun tido lambat , breakfast konon nya 6 pagi. Si Ain dah kelam kabut nak pi kerja , xdan la jawabnya ikut sekali pi menternak lemak. Pagi ni baru tekak berselera nak makan. Makanan rare , memang kena tibai la. Kang balik KL / Putrajaya harem la nak dapat makan cenggini.

Lunch? Mummy request gua masak Laksa Sarawak. Layan.

2 comments:

  1. Ty..nasi lemuni ada jual ea kat kedai Png.., kalau dah kat KL bole la turun banting...mamaD leh buatkan nasi lemuni utk kbba geng..kalau sudi, kami ada tanam pokok dia..

    ReplyDelete
  2. tak pernah makan... and baru 1st time dgr :) kehkehkeh

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen