Kembali Ke Asal

10:23 PM Yanty Lee 3 Comments

Alhamdulillah , penerbangan dari PEN-KUL selamat.

RINDU | Siang malam silih berganti awek.


Sesi pembelajaran berenang kekdahnya sambil tuko tona warna kulit. Lepas gian yang gila sangap , sambil paksa untuk awek - awek Ty ni kembali bersukan. Tinggal 2 bulan lebih je , jumpa balik dah seghupa anak gajah tomey. Buat peluk bantal dakap mau lena tido. Kononnyalah , last - last terhimpit di tengah , apa boleh buat sayangnya pasal , redha.

Garlic Cheese Naan w Chicken Milani & Chicken Briyani

Terternak lemak lepas balik swim bila Lil Bro open table kat Kapitan. Dapat gaji katanya and my last night with family. Mummy cuba pujuk tuk burnkan tiket flight , extend cuti. Oh tidak! Adik pula why so early , man? Memang jiwa kacau tapi terpaksa and best part is Daddy says not to transfer back cause might be moving to KL. Mak aih , pa ceghita?!

Gulp! I can't imagine that!

Sambung date dengan +Iena Arryiena , awek ni ajak layan movie pula. Midnight movie gitu tapi crite bapak sweet jiwang yang hanya mungkin tertulis dalam novel cinta je. Kalau sebelum ni nak cari jodoh kononnya sampai nak ke Istanbul , tapi pasni naik kapal terbang je pastu muntah kat mamat sebelah la pula. Tak pun kat pilot. Eh! Berangan.

Prrffftttt , ada menyalak suh cari jodoh dekat masjid , WTF! Setakat nak solat depan mummy daddy gua , tapi perangai cam syaitonirojim - U can get lost.

Tomorrow onwards back to normal and basic life. Oh man , 3 months to go.

3 comments:

  1. Esok keje kan..kemalasan melanda dah ..

    ReplyDelete
  2. Takut akak tgok edisi ternak lemak ni yanty..x pe ..cuba dulu diet..if x berkesan cari akak tau..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen