Bersama Fiza Fantagiro

3:15 AM Yanty Lee 3 Comments



Sape "Fiza Fantagiro" ni? Geng blogger juga dari network yang sama - #kelabbloggerbenashaari. Kalau kat Putrajaya , agak susah sikit nak jumpa dengan kerja masing - masing tak menentu. Cumanya jadi kerap jumpa di Penang bila Ty lik kampung dan kebetulan Kak Fiza intensif di USM. 5 minit je dah sampai kat dia.


Upon my Mummy's request , ter-rajin-lah jap jejak dapur untuk masakkan Laksa Sarawak. Patutnya makan tengah hari tapi ada urusan dengan Daddy , jadilah makan petang. 

Unbelievable,I'm in the mood of cooking. And Kak Fiza mangsa untuk rasa sedap ke tak? 

Esoknya pula, pepagi yang sedap peluk bantal buchuk lagi la Kak Fiza ajak pi sarapan kat Taman Tun Sardon. Kelam kelibut siap macam nak pi jumpa pakwe pula.

Nasi Lemak

Pi pun dah pukul berapa , frust menonggeng juga la sebab tak semua gerai buka. Semua yang pemes , tutup. Bukan rezeki Kak Fiza. Tahun depan pula la ceritanya.

Konon nak sambung dating di malam hari lepas habis exam tapi sayangnya Kak Fiza tak sihat. Al- kisahnya sambung date nanti kat Putrajaya la jawabnya. 

3 comments:

  1. Laksa sarawak tu nampak menarik la Kak! Fuh.

    ReplyDelete
  2. Fiza ada kat Penang ehh? Nak ajak datimmm la camni ... hoho ..

    ReplyDelete
  3. Laksa Sarawak yg buat tertarik tu. hehe. belum pernah rasa ^^

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen