Wordless Wednesday : Zalora

12:26 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls,

Patutnya hari Rabu ni , hari yang mananya untuk tempek gambar dalam entri tanpa sebarang kata-kata.

Tapi .....



Minta rakan blogger yang hebat lagi berpengalaman untuk berkata-katakan dari screenshot Ty ni dengan pengalaman bekerjasama dengan mereka ke? Perlu ke reply? Dan berbaloi kah?
posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. dah ada beberapa org blogger yang comment ni.
    tak tau betul ke tidak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sis , semalam ada sedikit research dan discuss dengan yang otai2 , tapi Ty baru saja try rep emel , tunggu la apa feedback dari pihak mereka.

      Delete
  2. kita x lyn emel zalora...2-3 kali dorg emel...dorg bg voucher rm50 utk 1 entry yg panjangggg...voucher ye..bkn cash...mcm eksyen je bunyi nya kn..haha tp ai is x berminat... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Yana blogger hebat boleh la demand. Ty siapa la kan. Betul apa yang akan bagitau tu , Ty tolak je la.

      Delete
  3. Contact Zalora tanya hal ini, betul ke tidak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah , betul tapi tak berminat dengan tawaran sebab tertentu.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen