Buat Duit Secara Online bersama Iklan Sticky - Program Pay Per Click Paling Sempoi

11:03 AM Yanty Lee 18 Comments

Salam u olls , 

Patutnya Ty dah dalam perjalanan ke Port Dickson untuk kursus tapi gara-gara ada sedikit politik di pejabat dan kerja yang mengunung selepas bercuti sakan kata pegawai sorang ni , maka nya berkijo la den ni ha. 

Tak kisah la hal tu , tapi pagi ni bila ter"rajin" berblogwalking Ty ada singgah dan terbaca cara buat duit menerusi online. Jadi Ty pun terus join sebab untung - untung ada rezeki dari IklanSticky.com boleh la buat simpanan bila perlu , ye dak?


IklanSticky.com - satu platform PPC ; Pay Per Click yang paling sempoi dan mudah untuk menjana pendapatan daripada hanya satu klik dengan komisyen sebanyak RM0.15 , semakin banyak klik yang dapat maka semakin banyak komisyen akan diterima. Komisyen dikira berdasarkan kategori komisyen per klik yang ditetapkan oleh IklanSticky. 

Bilangan klikKomisyen per klikJaminan Komisyen 
Min 100 klikRM0.15/klikRM15.00*
101 - 300 klikRM0.125/klikRM15.12 - RM40.00
301 - 650 klikRM0.10/klikRM40.10 - RM70.00
601 - 1100 klikRM0.075/klikRM70.07 - RM107.50
1101 - 2100 klikRM0.05/klikRM107.55 - RM157.50
2101 - 4100 klikRM0.025/klikRM157.52 - RM207.50
4101 klik ke atasRM0.015/klikRM207.51 - RM250.00 (max)**

Minimum kelayakkan cash-out adalah 100 klik atau bersamaa RM15.00 manakala maksimum pay-out untuk sesorang agen adalah RM250.00 sebulan. Boleh la kan? Sapa nak bagi senang - senang camtu je , rajin - rajin la sedekah satu klik bila singgah blog Ty dan agen lain - lain juga ye. Tolong - menolong kan amalan mulia.


In Sha Allah , kalau ada feedback & rezeki yang baik nanti , Ty akan review dan update lagi.

18 comments:

  1. macam best je Ty :) tenkiu sebab share

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan , macam best. Jom sama2 try on and tgok how. No prob.

      Delete
  2. Bro try klik... tapi ada masalah... xtau la browser bro block ke apa...

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik , apa sudah jadi , Ty cuba tru bro Hafiz Rahim pun tak lepas ni. hmm

      Delete
  3. Ada terbaca gak pasal ni kat blog msna tah semalam.. kalau ada Nuff boleh ke Ty,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah orang kata xboleh , tapi ada kat boleh ja. so proceed ja la.

      Delete
  4. akk klik xdpt la ty .. dia tulis forbidden . kot serve akk yg prob xtau la. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Ty pun , server dia kot , try klik org lain punya pun xleh. Sob sob sob

      Delete
  5. tak boleh masuk pun.. :|

    www.shakroil.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasal , Ty pun tak tahu kenapa? Dah kena banned kot.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen