Kerja "URGENT" bukan di pejabat

4:08 AM Yanty Lee 6 Comments

Salam uolls

Huh! Lik dari raya haji dan bercuti di Krabi , Ty sibuk dan sesangatlah tak sihat tapi rasanya bos Ty tu apa dia pedulikan. Janji kerja kena siap u olls tuk dia tunjuk bagus dengan bos atasan. Jelas dan nyata. Ramai dah mula celik di office lately ni. Pelik tapi lawak!



Patutnya Rabu baru ni Ty kena pergi kursus tapi atas usaha gigil bos Ty, maka berkijo la sekuwek- kuweknyo Ty kat pejabat. Malam nya kat umah pulun tengok dan edit raw data yang akan dibentangkan Isnin ni.



Too bad , Ty tak sihat , Selasa malam , muntah teruk dan Rabu pula diarrhoea. Imagine ; how to do work at office or home? But does that lady bossy bos of my - cares? Naah, peps! And who give a damn.

So now , at this time I little bit fine , stood up and tried my very hard to done the raw data as a main data.



Tengah pagi buta , orang syiok tarik selimut tapi Ty duk gagah sehabis tenaga untuk siapkan data yang dikehendaki pada awal pagi dan semestinya 'dia' akan tanya before 8 o' clock. Pertanyaan yang kadang-kadang annoying.

Harap OKAY lah data yang Ty dah cuba siapkan dengan kondisi yang tak sihat sebabnya Ty tak kejar untuk muka dipanjat ke dinding untuk pekerja contoh malahan pula untuk dapat anugerah - APC , walaupun bekerja dari rumah tambahan pula pada waktu sebegini.
(Soon to be - Subuh dah oiii!!)

Tenaga dah banyak digunakan, so guess what?



It's Nasi Briyani Daging + Gulai w/o Daging + Teloq Goreng !

Jom supper ke jom sahur ni? Ngee..

Ty lapar , maka panaskan lauk pauk yang sedap dari masakan mummyuntuk jadikan lapik / alas perut dengan cuba mengembalikan tenaga untuk siapkan kerja dan pada esok siang hari.

Mampu kah hari Isnin Ty masuk ke kontor?

Doakan Ty cepat sembuh ye u olls.

posted from Bloggeroid

6 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen