Balik Awal kerana Love You Mr.Arrogant

6:38 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls , 

Angkat tangan sapa yang tengok dan layan drama slot akasia di TV3 dari setiap hari Isnin sampai Khamis pada jam 7 petang , tambah - tambah drama Love You Mr.Arrogant ni .


Tajuk entri tak ada kena mengena dengan Ty tapi Ty kena balik awal sebab mummy Ty. Dia sekarang hantu TV semua drama kat kaca TV dia layan. Tak boleh lewat sikit dijemput bertubi - tubi call yang masuk dan tergendala kerja walaupun hakikatnya memang la Ty kerja dari 8 to 5 sahaja tapi bila petang - petang la baru aman sikit nak reply segala mak nenek moyang punya emel yang dapat dari nun jauh di Indonesia juga Russia oleh duta kecil kita. 

Adoi la , macam - macam  jenis manusia kan? Ini mak sendiri. Huh , ada ke orang lain pun lebih kurang macam mummy Ty ni ? Pelik la , kalau tak dapat tengok atau terlepas , apa agak nya korang rasa erk? Penangan drama ni hanya diadaptasikan dari sebuah novel je kan , feel dia lain ye baca novel tapi tak mungkin la kot kan if mummy Ty nak melayan baca novel. Ngeeee...

Oh mummy , mummy.

Okay , selamat la korang menonton cerita kegemaran ye!

4 comments:

  1. sayer sepesen dengan mummy!!
    yeayy...*sambil angkat tgn kelip2 mata*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti akak tolong pick up mummy boleh? Ty nak kerja pun susah , sebab TV Drama je pun. Huhuhu

      Delete
  2. Kami para suami biasanya layan sbb isteri layan... dah TV ada 1 jer... terpaksa layankan jugak laa... lama2 terlayan plak... (alasan paling logik dan munasabah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah la Bro Lan , bukan lagi galak rancak dari para isteri ke layan criter ni? Kantoi bukan logik & munasabah dah ni...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen