Makan Seafood Lagi - Order Online Dari Crab Hut

5:00 AM Yanty Lee 9 Comments


Muka gembira kengkawan opis Ty

CRAVING! Sekali sekala belanja kengkawan makan mewah. Sebabkan semua kengkawan opis Ty teringin nak merasa makan atas kertas plastik merangkap sempena nak sambut bulan mulia Ramadan yang bakal tiba nanti. Tapi memandangkan kekangan masa dengan komitmen masing - masing , kami hanya order online dekat crabhut.asia . Yelah , mana nak sempat makan dengan tempoh waktu rehat yang sejam kan. 

On time , penghantaran sampai depan pintu opis lagi. Curlass taw!
Teruja depa pakai apron plastik tu.

Alhamdulillah , rezeki kengkawan. Menu yang Ty orderkan boleh la buat rasa dan penuhi permintaan derang. Kami makan dalam 10 orang. Unit paling ramai anak buah dan kami memang sekepala la. Antara menu yang kami  melantak bersama tengahari baru ni ;

Salmon tu , dari hakak Anne.




Terliur ke? Berita baek punyer Ty nak gitaw ni. Nak dekat bulan puasa ni kan , Ty nak belanja semua orang yang baca blog Ty ni RM100 off dengan setiap pembelian RM300 ke atas melalui order online & delivery  dari mana - mana outlet berkaitan. Kod promosi yang u olls kena masukkan untuk dapat diskaun merangkap hadiah dari Ty ialah YANTYL.

Okay , meh Ty ajar u olls camna nak buat order online ni :

Langkah 1Pergi ke ; 
http://www.crabfactory.com.my/ [Crab Factory, Petaling Jaya]
http://www.crabhut.asia/ [Crab Hut, Cyberjaya]
http://www.my-brolly.com/ [Brolly, Kuala Lumpur]

kemudian klik "ONLINE DELIVERY"


Langkah 2 : Pilih restoran ikut lokasi u olls , tengok la "MENU" sebelum order di "ORDER NOW".


Langkah 3 : "Sign In" sebelum masuk untuk teruskan pesanan u olls.


Langkah 4 : Daftar ringkas butiran yang diperlukan untuk penghantaran nanti.


Langkah 5 : Buat pilihan menu untuk pesanan u olls.


Langkah 6 : Masukkan Kod Promosi (Hadiah Ty) - YANTYL



Langkah 7 : Buat pembayaran melalui Paypal / Kredit Kad
Langkah 8 : Selesai dengan jayanya - "THANK YOU ..." akan appear dan dapat emel nanti.

Senang je kan , guna henpon ke pc ke bole saja janji bila makanan sampai semua orang happy dan perut kenyang.



Lagi berita gumbira tuk u olls , bukan sekadar makan seafood aje . Boleh menang macam - macam ha. Grab this guys! Selamat membeli secara online dengan menjimatkan masa dan makan dengan seisi keluarga bulan puasa nanti ye. Njoy!

9 comments:

  1. Enjoy makan .. satu je sotong tu liat pulak bila oder.. over cooked.

    ReplyDelete
  2. sedapnyaa..tak pernh mkn shell out lagi

    ReplyDelete
  3. meriahnya makan ramai seofis mcm tu...btw those dishes mmg heaven..terbaiklah!

    ReplyDelete
  4. Pergghhh.. tak boleh tahan tgk sotong tu.. terliur baq hang

    ReplyDelete
  5. Dahsyat ye Ty Crab Hut ni ada delivery....Lama teringin nak makan gini tp belum sempat sempat.

    ReplyDelete
  6. bestnye ramai2 mkn gini..kat ofis ni semua nye kemut...haha

    ReplyDelete
  7. Waktu bujang dulu dkna pon suka makan reramai camni. Meriah, tapi bukan menu best gini la..heheee..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen