Iftar dengan Fresh to Go dari 7 Evelen

1:54 PM Yanty Lee 5 Comments


Salam o lls,

Okay dah nak hujung bulan puasa ni , ada juga yang akan mulakan perjalanan jauh dengan mood balik kampung . Bestnya korang dapat cuti raya kan...


Kalau mana yang terkandas dalam kesesakkan lalu lintas atau flight delay ke apa - apa yang besar kemungkinan u olls tak sempat nak bersahur / berbuka puasa tu apakata dapatkan makanan dan minuman Fresh to Go dari 7Eleven.


Macam baru ni , Ty dengan kawan terkandas sekitar KL sebelum sempat hantar dia balik Cheras. Sebabkan traffic jem giler dengan hujan. Kami sempat singgah 7Eleven dan beriftar bersama geng blogger yang lain.

Ayam Rendang dengan Nasi

i . Sandwich Chicken Meatloaf with Egg Spread
ii. Sandwich Chicken Meatloaf with Potato & Omelette
iii. Sandwich Chicken Mayo Salad Wholemeal

Spagethi Chicken
Sempatlah grab "some" food untuk beralas perut masa berbuka puasa. Tapi ada macam - macam lagi yang korang kena cuba.


Yang mana kerap mendapatkan barangan dari  7 Eleven tu , pastikan korang ada 7 Eleven Card . Sambil membeli tu dapat kumpul mata , dengan setiap pembelian RM3.00 ke atas akan terima 1 mata yang mana boleh ditebus barangan eksklusif online juga digunakan untuk pembelian di mana - mana sahaja outlet 7 Eleven. Kumpul dan semak mata yang terkumpul dekat www.Bcard.com.my .


Memandangkan di bulan yang mulia ni , satu program Semurni Kasih 2016 oleh pihak 7 Eleven telah dijalankan bagi membantu pada mereka yang memerlukan . Buat korang yang juga inginmenghulurkan bantuan / sumbangan sangatlah digalakkan. Hampir 1897 kedai 7 Eleven seluruh Malaysia terlibat dan boleh singgah untuk sumbangkan sumbangan terus pada kotak sumbangan yang sediada. Sumbangan akan disalurkan kepada mereka yang memerlukan. 

Maklumat lebih lanjut boleh dapatkan di :
Website : http://www.7eleven.com.my/
Facebook : https://www.facebook.com/7ElevenMalaysia

5 comments:

  1. slurpee sdpnyeeeeeeeeeee pnas pnas ni

    ReplyDelete
  2. Baru tau kata ada kad tu. Masa preggy dulu mengidam Slurpee kaler hijau tu, sedapnyaaa

    ReplyDelete
  3. bagus ada member card(baru tahu okay!)dan bagus juga 7eleven jual product fresh...mudah nk.beli mkanan utk budak2 masa nak travel..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen