Berbuka Puasa dengan Zespri Kiwi Fruit

8:00 PM Yanty Lee 3 Comments


Salam u olls , 

Tak dapat dinafikan yang sepanjang bulan puasa tahun ni , Ty banyak attend event Iftar di luar. Macam - macam program. Termasuklah berbuka dekat opis sambil menghadap kerja yang ada dateline. Cumanya dalam banyak jenis hidangan juadah berbuka , kali ni Ty berbuka dengan makanan dan minuman berkhasiatdan lebih sihat pula.

Sampai saja brader delivery , terharu sangat sebab bersusah payah dia cari rumah Ty. Kecian dia tak tahu samada dia sudah berbuka ke tak tapi takkanlah Ty nak hajak dia masuk umah kan? Sumpah sendiri blank , dia senyum dan bagi je pek berbuka Ty dan gerak aka blah. Uwargghh serba salah cheq.

Thank you , bruh!

Berbuka dengan Zespri Kiwifruit Smoothie yang sememangnya memang terangkat baq hang. Dan makanan yang berkhasiat daripada DahMakan.com . Walaupun korang nampak macam simple , tapi sebenarnya Ty sangat kenyang dengan menu healthy ni. Sedap sangat Almond Crusted Salmon with Chunky Potato Mash and Orange Blur Blanc ! 

Nak juga pek makanan dan minuman sihat macam Ty?
Dapatkan di : - Zespri Share a Kiwi & Dah Makan !!!

Selamat menunaikan ibadah puasa yang tinggal just few days.

3 comments:

  1. Ty, jue pun ada buat yang nominaton tu.. insyaAllah hari ni dapat.. padahal teringin air zepri tu sebenarnya & botol sangat cuteeee

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen