Tiket Penerbangan AirAsia Ke Lombok Serendah RM35

10:36 AM Yanty Lee 7 Comments



Tiket Penerbangan AirAsia Ke Lombok Serendah RM35 | Promosi yang ditawarkan oleh pihak penerbangan syarikat AirAsia ke Lombok,Indonesia dengan harga serendah RM35 sememangnya amat mengejut Ty. Hilang fokus nak buat kerja bila terima screenshot di Whatsapp.

Dah lama Ty ajak geng sekolah dan geng blogger pergi bercuti di Lombok tapi feedback nya sangat hampeh. Sungguh mengecewakan bila mitos cerita zaman tok nenek berkaduk-II dibicarakan.

Ramai yang beranggapan serong bila sebut saja LOMBOK. Pulau Lombok lebih dikenali atau glamer dengan cerita - cerita tentang warga lelaki Lombok melarikan gadis - gadis Malaysia. Ada juga kisahnya mereka sukakan golongan wanita bersaiz badan besar. Allahualam.

Sebalik kisah - kisah ni semua , Ty lebih tertarik dengan keindahan dan kehebatan pulau Lombok yang rata - rata didominasikan penduduk beragama Islam. 

Yang pastinya , tiket Ty dah rembat semalam. Tak sabar nak jejakkan kaki di sana yang kononnya nak bercuti sambil berehat dan mencari ketenangan gitu. LOL.

Dengan sapa Ty gi? Ghase-II , u olls sapa?

7 comments:

  1. dgn uzu ! hihii kak ida pun grab tic ke lombok wiwiiwiiii ~

    ReplyDelete
  2. Nak grab jugaaaa. Nak pergi bercuti! Tapi hurmmm bila entah ada cuti panjang lagi

    ReplyDelete
  3. wahhh nak pergi lombok ke? jom jom jom...

    ReplyDelete
  4. HEMMM..BESTNYAAA.. dAH LAMA TERINGIN NAK G SANA. PULAU KAT SANA CANTIK YANG AMAT OKEYYY..

    ReplyDelete
  5. ala.. nape tak cakap awal2.. mula2 memang nak grab tiket gi lombok ni tapi last minit tukar plan..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen