Henset Hempap Muka

11:53 AM Yanty Lee 7 Comments

Ouuucchhh!

Insiden henset jatuh hempap ke muka ni perkara biasa la bagi Ty. Kiri kanan henset pulun nak balas mesej. Bajet cam scandal ramai ja kan. Banyak job , pun tidak.

Boleh kemek muka gua hari - hari camni.

Paling teruk pernah luka dalaman bawah mata. Perghhhh. Macam kena penumbuk pun hado. Jenuh baq ang nak cover and touch up dengan make - up. 

Tangan kecik comel , henset gedabai besar tapi ada hati nak pegang kiri kanan , memang itu la makan dia. 

Siot je Kak +Sue Izza tag kat IG. Mengimbau sangat kan. Krik3.

7 comments:

  1. sampai cmtu skali yea...
    belum penah lagi la hembap muka...
    klu novel tuh mungkin...konon² nak baca novel sambil baring telentang...
    last² mata dah mengantok..novel jatuh kat muka (tertidur)

    ReplyDelete
  2. pernah sekali kena macam ni gak.. pastu serik dah, lepas2 tu, nak reply sms sambil baring, mmg letak jauh sebatu dari muka n badan.. hehe

    ReplyDelete
  3. Tak pernah lagi hanset kitew hempap muka kita..kalau bantai tu ada lah,hehehe

    ReplyDelete
  4. hendpon bertukar menjadi ninja.. waccaaaaa...

    ReplyDelete
  5. hahahahahaaaa....!!
    sambil gelak-gelak kan IG orang tu lah henpon jatuh kelepukk atas muka...

    *terus terdiam* ... istighfar.. istighfar.. tu lah, gelak kan org sangat... :p

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen