OutStation : Kemas Ke Punggah?

12:22 AM Yanty Lee 2 Comments

..argghh takde baju!!..

Kononnya , nak 'pack' baju untuk ke outstation sampaikan amik keputusan tak pergi OT hari ni. Nak rehat kekdahnya yang pulun kerja dari Ahad 2 minggu lepas dari pagi sampai malam. Tidur lewat , bangunnya awal. 

Tapi , memang simptom golongan gegirls erk? Bila nak gi mana - mana , istilah "takde baju" timbul. Sedangkan penuh je almari dengan baju , apatahlagi baju yang bergunung tak terlipat dek kerja seminggu dua. Hal rumah tak bertangga terabai jadinya.

Dari nak mengemas mesti jadinya ke dipunggah kan? Tapi kali ni tak la seteruk sebelum - sebelum ni. Under control. 


Huh! Sambung kerja - kerja rumah lepas balik dari Utara la nanti. Begitu juga dengan kerja blog dan kerja pejabat yang pertama kali gua hold and pending kan. Bateri gua weak sesangat , esok kena bangun awal juga. Ohoiii , bila boleh bertenang ni?

Gimme some space to breathe, baby!

2 comments:

  1. Memang adat. Kalau pergi kedai sempat nak pakai foundation. :)

    ReplyDelete
  2. hahah, rasa takdak baju tu sedia2 dalam kepala ><

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen