Tarik Mengkarung

12:15 PM Yanty Lee 4 Comments



SAKIT!
Dalam syiok dibuai mimpi terindah di alam fantasi, ada pula gangguan di alam nyata. Memang potong stim la jawabnya. Sakit hati tu sikit tapi sakit lagi bila terkena serangan kekejangan otot yang ada antaranya sebut "tarik mengkarung" , "simpul mengkarung" , "nyetok karung". Apapun mimpi dan sakit ni tak ada sedikit sebanyak kaitan pun dengan si mengkarung. Cempian betul natang ni , femes jap.


Rasa sakit ni , boleh terduduk dari baringan tidur. Penangan dia , tak tahu nak gitau macam mana. Mampu urut perlahan - lahan bagi reda rasa sakit tu sambil mata pejam. Mengantuk sangat mungkin , mungkin juga tak nak lepaskan klimaks mimpi tadi.


Apa punca kena serangan kejang otot ni , baca sini [klik]. Mungkin sejuk sangat lepas mandi lewat malam semalam menjadi faktor punca kejadian mimpi mengalami gangguan seketika.


Alhamdulillah , rasa sakit kurang tapi memang mimpi tak dapat disambungkan. Frust menonggeng , u olls!

4 comments:

  1. saya selalu kena macam tu kalau waktu siang kuat berjalan..contohnya pergi shopping, confirm malam tu mesti kena waktu tido..biasanya saya akan tegakkan tapak kaki waktu baring supaya urat dibetis tegang sikit..perlahan-lahan rasa sakit tu hilang..

    ReplyDelete
  2. slalu attack time tido tapi penah gak skali dua jadi time tngh jalan2 ngan membe.. always bawa yokoyoko sama sama..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen