Apa Kaitan Hari Jadi Dan Jodoh

5:51 PM Yanty Lee 4 Comments


Prrfffttt ~


Seminggu lebih dah hari jadi [klik] berlalu. Dari malam nak cecah ke tarikh cukup umur sampai la sekarang yang ucapkan belated  mesti terselit satu ucapan tentang jodoh. 

Happy Birthday! Semoga dipertemukan jodoh dan cepat kawen." -  contoh ucapan.

Mak aih. Terkejut sat , tahu la usia Ty meningkat satu angka tapi tak sabar betul u olls nak tengok Ty sanding erk. Krik3. Bukan u olls ja , soklan yang tak pernah didengari dari Mummy pun buat Ty rasa semak otak.

"It's your birthday , so who is the Mr.Right?" , says Mummy.
Ha apa , line kat Putrajaya tak clear , hello..hello.." , reaksi gua.

Ong gedek gedek....

Siapa dan di mana dia berada , Ty sendiri tak tahu dan tak nak amik tahu. Ty happy dengan life sekarang. Tapi tak semestinya rapat , 24/7 berkepit , susah senang bersama , mesra alam sentosa , Ty mudah tangkap muat lagi meleleh ye. Minta siapa pun dengan Ty , jangan mudah mengharap , treat me like you own sister. Luka lama masih berdarah , tak kering lagi.

Mungkin dia ada tapi ada dalam tiada mungkin.

Tolong jangan jadi match maker  juga ye yang lain , tak nak jadi gini "rasa kau pada dia subur , sedang rasa dia pada kau mati". Harapaklong.

Fact ! I love doing the wrong thing instead the right thing , guess you too , right? Gimme more space. 

4 comments:

  1. Assalamualaikum ty, hahaha semoga bertemu jodoh yang soleh. hehehe

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday

    JOM SINGGAH..TERDAPAT PELBAGAI INFO MENARIK TENTANG KESIHATAN,KECANTIKAN SERTA BANYAK LAGI..

    http://suppl3m3nt4u.wix.com/suppl3m3nt4u

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen